Karanteenipäivä 3: Antonion teki mieli sipsejä – keksi kaikkien aikojen ratkaisun herkkuostosten tekemiseen

munoz sipsit
Shutterstock/Facebook: Antonio Muñoz

Meksikolaismiehen alkoi tehdä mieli sipsejä kolmantena karanteenipäivänä, joten hän päätti värvätä koiransa kauppareissulle, kertoo muun muassa brittilehti Mirror

Meksikossa asuva Antonio Muñoz vietti vasta kolmatta päivää kotonaan sosiaalisesti eristäytyneenä, kun hänen alkoi tehdä mieli sipsejä. Kaupassa olis toki ollut lupa käydä hakemassa välttämättömiä elintarvikkeita, mutta sipsit eivät varsinaisesti kuulu tähän kategoriaan. Niinpä Muñoz päätti hyödyntää asuinkumppaniaan, pientä chihuahua-rotuista koiraansa kauppareissun toteuttamisessa.

Muñoz kiinnitti koiransa kaulapantaan "kauppalapun" ystävällisen tekstin kera:

– Hei herra kaupanpitäjä. Myykää koiralleni Cheetos-sipsejä, niitä oransseja, ei punaisia. Punaiset ovat liian tulisia.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä

Viestin lisäksi kekseliäs meksikolaisherra kiinnitti kaulapantaan 20 dollarin setelin, jolla koira voisi shoppailla sipsejä. 

–  Koiralla on 20 dollaria kaulapannassaan. VAROITUS: Koira puree, jos häntä ei kohdella hyvin. Terveisin naapurisi vastapäisestä talosta, lapussa luki vielä espanjaksi. 

Muñozin chihuahua teki kuin tekikin työtä käskettyä ja nouti miehelle kaupasta pussillisen Cheetos-sipsejä. Muñoz jakoi tapauksesta kuvatodisteita Facebook-sivuillaan ja päivityksestä tuli välittömästi viraalihitti. Meksikolaismiehen tempauksella on tähän mennessä yli 30 000 tykkäystä ja se on jaettu yli 250 000 kertaa. Myös useat kansainväliset uutismediat ovat raportoineet tapauksesta.

Lähde: Mirror

***

0:41

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja