Koiraparka oli jumissa ahtaassa pinteessä – Jenna keksi tavan rauhoittaa pelokasta eläintä

Lemmikkiä vaanivat jouluvaarat:"Pahimmillaan neurologisia oireita" 4:11
Lemmikille voi sattua kotona tapaturmia sesongista riippumatta. Joulu kuitenkin tuo mukanaan omat ongelmansa: "Pahimmillaan neurologisia oireita"

Eläinsuojeluvirkamies Jenna Humphreys keksi rauhoittaa pelokasta koiraa jäätelön avulla.

Koiran kiipeli päättyi pelastusoperaatioon Yhdysvaltain Coloradossa. Denveriläinen eläinsuoja kertoi seuraajilleen Facebookissa, että eläinsuojeluvirkamies Jenna Humphreys oli saapunut pelastamaan koiraa, joka oli jäänyt jumiin puisen aidan ja sementtiseinän väliin.

Ojensi koiralle jäätelöä nuoltavaksi

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Koira oli tilanteesta peloissaan, kertoo UPI. Jenna kuitenkin keksi tavan auttaa: hän ojensi koiralle jäätelöä nuoltavaksi samalla, kun eläimelle juteltiin rauhallisesti. Koiran mielialaa parantaneen jätskin tarjosi naapuri.

Monet koirat ja kissat ovat laktoosi-intolerantteja. Jäätelö voikin aiheuttaa niille ripulia. Koirille on kuitenkin olemassa myös omia jäätelöitä.

– Koiraparka oli jumissa ja peloissaan, mutta pehmeiden sanojen ja naapurin jäätelötötterön maistamisen jälkeen virkamiehet Humphreys ja Ettinger onnistuivat pelastamaan tämän suloisen pojan, eläinsuoja kuvaa.

"Frederickin" omistajaa etsitään

Koira vietiin eläinlääkärin tarkastukseen. Eläinsuojan mukaan eläimelle tuli tilanteessa joitakin vammoja, mutta se voi hyvin.

Eläinsuoja nimesi koiran Frederickiksi. Sen omistajaa etsitään.

Lue myös:

    Uusimmat