Englanninbulldoggin tuore omistaja tajusi koirastaan pian jotain hyvin oleellista – "Se puhuu espanjaa"

Tässä ovat Suomen viisi suosituinta koirarotua – löydätkö oman koirasi videolta? 0:25
Katso myös: Tässä ovat Suomen viisi suosituinta koirarotua. Onko omasi joukossa?

Koiran tuore omistaja hoksasi, ettei koira puhukaan samaa kieltä.

Yhdysvaltojen New Mexicossa asuva koiranomistaja sai somekansan purskahtamaan nauruun kertoessaan, kuinka tajusi erään oleellisen asian uudesta lemmikistään.

TikTok-nimeä Señor Snax käyttävä mies kertoi saaneensa englanninbulldogginsa ilmaiseksi, mutta omistaja hoksasi pian, ettei koira näyttänyt ymmärtävän englanninkielisiä käskyjä.

– Nämä tyypit antoivat minulle tämän hiton koiran ilmaiseksi vain saadakseni selville, että se puhuu espanjaa, mies kirosi videolla.

Videolla Snax-koira tottelee espanjankielisiä käskyjä täydellisesti. New Mexico on tunnettu espanjaa puhuvasta väestöstään, moni newmexicolainen puhuukin vain espanjaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Espanjanbulldoggi"

Alun perin jo viime vuonna julkaistua videota on katsottu jo yli viisi miljoonaa kertaa. Video on lähtenyt uuteen lentoon, ja hiljattain julkaisusta uutisoivat muun muassa New York Post ja Daily Mail .

– On jopa siistimpää, että käytit aikaa opetellaksesi käskyjä espanjaksi, kehui eräs kommentoija.

– Englanninbulldoggi? Ei. Espanjanbulldoggi, kuittasi yksi.

– Voi luoja, rakastan sitä, että käytit aikaa opetellaksesi espanjaa sitä varten, ihasteli eräs.

Vaikka omistaja opettelikin espanjankielisiä käskyjä, monia on naurattanut vahvalla jenkkimurteella lausutut käskyt. Espanjaa ja englantia sekoittava "bien boy", "hyvä poika" huvitti monia kommentoijia. Tärkeintä kuitenkin, että Snax oppi ymmärtämään omistajaansa, joka jakaa edelleen TikTok-tilillään videoita koirastaan.

Lue myös:

    Uusimmat