Uudet Dumle- ja Kismet-maut! Fazer paljasti kevään ja kesän uutuusmakeiset: "Haluamme tuoda iloa ihmisten elämään"

Fazer uutuudet
Fazer

Makeisvalmistaja Fazer on julkaissut kevään ja kesän makeisuutuutensa. Tuotteiden joukossa on esimerkiksi uudet makuvariantit Kismet- ja Dumle-suklaille.

Koronakriisi vaikuttaa nyt monen suomalaisen arkeen. Vaikeasta ja poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta suomalaiset elintarvikevalmistajat pyrkivät jatkamaan toimintojaan täydellä höyryllä. Näin toimii myös makeisvalmistaja Fazer.

– Koronapandemian aikana missiomme ”ruokaa, jolla on merkitys”, tuntuu saavan uusia ulottuvuuksia. Makeistehtaamme Suomessa pyörivät täydellä teholla ja haluamme tuoda iloa ihmisten elämään, Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola sanoo.

Fazer julkistikin keskiviikkona kevään ja kesän makeisuutuustuotteensa. Tuotteiden joukossa on muun muassa uusi Kismet Remix. Tutun suklaapatukan sisällä maistuvat nyt kerrokset hedelmä- ja salmiakkitäytettä. Jim-suklaapatukka hyppää sen sijaan pussiin, kun kauppoihin tulee uusi Jim Bites. Dumlen ystäville on tarjolla rajoitettu kesämaku mansikka eli Dumle Smooth Strawberry.  Fazerin tutuissa suklaalevyissä uutuusmakuna nähdään Karl Fazer vadelma-lakritsi.

Karkkipussirintamalla luvassa on kirpeitä ja eksoottisia makuja. Uutuustuotteita ovat vegaaneillekin sopivat Tutti Frutti Exotic Fruits ja Tutti Frutti Chewy Fruits Sour -karkkipussit. Suosittuun Remix-karkkipussisarjaan tulee  kesämaku Remix Summer Carnival, jossa maistuvat mansikka-omena, mansikka-toffee, kiivi, kirsikka, Jaffa, cola, ananas, mango, lakritsi ja suklaa​.

Myös muita herkku-uutuuksia tänä vuonna

Makeisvalmistaja Cloetta julkaisi jo alkuvuodesta useampia uutuustuotteita vuodelle 2020. Cloetta muun muassa palautti takaisin myyntiin paljon toivotun, voimakkaamman makuisen ja sitkeämmän Aakkoset -salmiakin. Aakkoset viettävät nyt jo 50-vuotisjuhlavuottaan. Lisäksi yritys toi Hopeatoffeen ja Tsinuskitoffeen rinnalle uuden Minttusuklaatoffeen.

Olemme aikaisemmin uutisoineet myös kevään ja kesän jäätelöuutuuksista. Suomen Jäätelö ja K-ruokakaupat lanseerasivat muun muassa uuden Bananasajäämä -kierrätysbanaanijäätelön. Lisäksi kauppojen pakastealtaisiin ilmestyivät esimerkiksi Ingmanin Muumi-jäätelöt, paluun tehnyt Lipsi Ananas sekä Kolmen Kaverin jäätelön uudet vegaaniset sekä vähälaktoosiset jäätelöpuikot

Maaliskuussa paljastui myös, että Fazer tuo myyntiin uuden Pätkis-munkin kauppojen paistopisteisiin.


***

1:12

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja