Cheddar-koira meni trimmattavaksi, mutta huonon käytöksen vuoksi trimmaus jäi pahasti kesken – omistaja repesi täysin: "Minulla oli kyyneleitä silmissäni, kun nauroin niin kovasti"

Näin totutat koiran kynsien leikkaamiseen 1:45
Näin totutat koiran kynsien leikkaamiseen.

Amerikkalaisnaisen julkaisu koiran pieleen mennestä trimmauksesta leviää Facebookissa.

Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva Lisa Torres vei kahdeksanvuotiaan Cheddar-koiransa trimmattavaksi, kun paikallinen PetSmart avasi vihdoin ovensa koronapandemian suljettua ketjun liikkeet, kertoo Yahoo. Cheddar oli Lisan mukaan kovasti parturoinnin tarpeessa. Koira on rodultaan shih-poo, eli shih tzun ja puudelin sekoitus.

Lisa kertoo kesäkuisessa Facebook-julkaisussaan kuitenkin, että sai jo parin minuutin päästä puhelun, jossa kerrottiin, ettei Cheddaria voitaisi trimmata, sillä tämä oli purrut trimmaajaa jo kahdesti.

"Minulla oli kyyneleitä silmissäni"

Koiran käytös ei Lisaa tietenkään naurattanut, mutta haettuaan puolitrimmatun Cheddarin mukaansa, ei omistaja voinut kuin nauraa näylle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Nyt minun pitää kulkea ympäriinsä tämän hullun näköisen tyypin kanssa. Vannon, että minulla oli kyyneleitä silmissäni ja vatsa kipeänä, kun nauroin niin kovasti. En voinut edes lähteä parkkipaikalta 10 minuuttiin, koska minun piti koota itseni. Olen melkein antamassa tämän tyypin adoptoitavaksi, Lisa nauraa julkaisussaan.

"Pelasti päiväni"

Julkaisua on jaettu yli 164 000 kertaa.

– Nauroin niin kovaa, että kylkiluitani sattui, kommentoi eräs julkaisusta huvittunut.

– Tämä pelasti päiväni, kiitteli toinen.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun sosiaalisessa mediassa naureskellaan pieleen menneille koiran trimmauksille. Esimerkiksi Ruger-koira sai uuden "housuttoman" tyylin ja Alyssan koiralle trimmaaja teki "ikävän tempun".

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat