Kahvinjuonti mullistuu totaalisesti? Nestlé väittää keksineensä uskomattoman superkahvin

Miltä kuulostaisi kahvikupillinen, joka antaa energiaa koko päiväksi?

Nestlén tiedemiehet väittävät keksineensä kahvin, joka vapauttaa kehoon kofeiinia tasaisesti. Asiantuntijat kehittelevätkin nyt niin sanottua superkahvikupillista, joka antaa energiaa koko päiväksi hetkellisen kofeiinihuipun sijaan.

Nestlén asiantuntijoiden mukaan täydellinen kahvikuppillinen voi olla lähempänä todellisuutta kuin uskommekaan. Monikansallisen yrityksen asiantuntijat ovat nimittäin onnistuneet kehittämään tekniikan, joka vapauttaa kahvista kofeiinia tasaisesti. Nykypäivän kahvia juomalla ihminen kokee nopean kofeiiniryöpyn, joka antaa hetkellisesti energiaa aivoille ja lihaksille.

Nestlén asiantuntijat uskovat, että kahvin sisältämien tiettyjen nanopartikkeleiden ansiosta pystytään luomaan täydellinen kahvikupillinen, joka tekee ihmisestä energisen koko päiväksi. Tutkimustulokseen päädyttiin Nestlén tutkimuskeskuksessa, Sveitsin Lausennessa yhteistyössä Zurichin yliopiston sekä Lausannen ammatikorkeakoulun kansaa.

Tiedemiesten kehittämästä tekniikasta saattaa olla tulevaisuudessa hyötyä myös muita elintarvikkeita ajatellen. Sen avulla voi olla mahdollista vapauttaa ruokien tiettyjä ravintoaineita ihmiskehoon tasaisemmin.

Asiantuntijat jatkavat vielä tutkimuksiaan ja kehittelevät keksinnöstään kaupallisesti potentiaalista tuotetta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja