IL: Suomalaisnainen häädettiin McDonald'sista avustajakoiran takia: "Koiran kanssa on lähdettävä ulos"

McDonald's suomi helsinki pikaruoka mäkkäri hampurilainen
Lehtikuva

Tamperelaisen McDonald's-ravintolan työntekijän päätös heittää avustajakoiran kanssa liikkunut nainen ulos ravintolasta herättää hämmennystä, kertoo Iltalehti.

Lempäälästä kotoisin oleva Kati Helenius joutui ikävän tapahtumasarjan keskiöön asioidessaan tamperelaisessa McDonald's-ravintolassa. Helenius sai ravintolasta lähtöpassit avustajakoiransa Mintun kanssa.

– Myyjä oli meille todella ystävällinen, mutta hänen taakseen tullut henkilökuntaan kuuluva mieshenkilö ilmoitti, että koiran kanssa on lähdettävä ulos, Helenius kertoo Iltalehdelle.

– Me jäimme avustajan kanssa siihen seisomaan tyhmänä suu auki. Maksoimme ostokset, otimme tavarat ja lähdimme. Söimme sitten autossa, hän jatkaa.

McDonald'sin liiketoimintajohtaja Johanna Junkkari kommentoi tapahtunutta pahoitellen. Junkkarin mukaan tilanteessa on tehty suuri virhe.

– Tässä on tapahtunut juuri se suurin virhe. Yleinen linjaus Tampereen alueella on, että koiria ei yleensä ravintolasaliin oteta, mutta avustajakoira on aina asia erikseen. Siitä meillä on selkeä linjaus, että avustajakoira saa olla ravintolassa sen aikaa, kun asiakas aterioi, Junkkari kommentoi Iltalehdelle.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja