Tarjoilija haukkui asiakasta "läskiksi" – tämä oli lopputulos

COLOURBOX18749099
lev dolgachov

Potkujen antaminen omalle perheenjäsenelle ei liene helppoa, mutta kun perheenjäsen mokaa kunnolla, ei vaihtoehtoja jää. Näin kävi All Stars Bar & Grill -ravintolassa Warwickissa, jossa asiakas joutui törkeällä tavalla kohdelluksi.

Dillon Arnold oli nauttinut maittavan aterian ravintolassa, kun hän pyysi normaaliin tapaan laskua. Tarjoilija toi laskun, mutta kuitissa oli jotain outoa. Tarjoilija oli kirjoittanut kuittiin ”fatty”, vapaasti suomennettuna ”läski”.

Tarjoilijan tempauksesta loukkaantunut Dillon julkaisi kuvan kuitista Facebookissa ja totesi, ettei aio enää astua jalallaan kyseiseen paikkaan.

– Normaalisti en välitä, mutta tämä todella loukkasi minua, hän kirjoitti sosiaalisessa mediassa viestissä, jonka hän on sittemmin poistanut.  

Ravintolan omistaja Tony Ambrosio totesi paikalliselle uutiskanavalle röyhkeästi käyttäytyneen tarjoilijan olleen hänen oma poikansa, jonka hän irtisanoi tehtävistään heti tapauksesta kuultuaan. Ravintola pahoitteli tapausta Facebookissa.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.