Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hyödynnä raa'at tomaatit: Poimi herkullinen resepti

Julkaistu 15.10.2016 18:02

MTV LIFESTYLE

Mikäli Suomen kesä ei riittänyt kypsyttämään tomaatteja kotipuutarhassa, ei tomaatinraakileita kannata suinkaan heittää roskiin. Oikealla reseptillä raaoista tomaateista valmistuu herkullinen lisuke vaikkapa pihvien seuraksi.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen joutui tänä syksynä epäonnekseen toteamaan, että tomaatit eivät ennättäneet kypsymään kesän ja alkusyksyn aikana. Tämän vuoksi bloggaaja perehtyi siihen, kuinka raakoja tomaatteja voisi hyödyntää ruoanlaitossa.

Hyödynnä vihreät tomaatit 

Kinnunen päätti hyödyntää raa'at tomaatit paistettujen tomaattien muodossa. Lopputulos oli bloggaajan mukaan hyvin onnistunut.

– Älä yritä epätoivoisesti kypsentää tomaatteja ja päästä niitä paleltumaan. Ota koko sato talteen ja nauti kaiken värisistä! Kinnunen kannustaa.

Katso paistettujen vihreiden tomaattien resepti täältä.

Tykkää Jani Kinnusen Sivumaku-blogista Facebookissa!

Lisää aiheesta:

Vain 1–2 euron kilohinta! Ostoskoriin kannattaa nyt napata kaksi kotimaista raaka-ainetta Ostitko raakoja banaaneja? Helppo kikka kypsentää ne minuuteissa – sopii täydellisesti leivontaanÄlä missään nimessä kuori! Huippukokki Aki Wahlmanin nerokkaalla niksillä saat kasvikset maistumaan: ”Maku tiivistyy”Tässäkö kesän monipuolisin grilliruoka? Näppärät valmistusvinkit takaavat onnistuneen lopputuloksenHelppo niksi, jolla saat kaupan mauttomista tomaateista uskomattoman maukkaitaMaukasta, edullista ja ekologista – näitä kannattaa syödä juuri nyt
SivumakuGluteenitonMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 16.10.201614:01
    Makuja

    Supermaukas pizzarulla on krapulapäivän pelastus – kokeile!

  • 04.04.201619:55
    Sivumaku

    Ruokabloggari paljastaa: Näin paljon rahaa ruokaan kuluu kuukaudessa

  • 30.03.201617:32
    Lasagne

    Järjettömän hyvä lasagne, joka yllättää – varo hurmaavaa vaikutusta!

  • 14.03.201617:32
    Pizza

    10 minuutin hittipizza ilman taikinaa: Näin valmistat sen paistinpannulla nopeasti!

  • 04.03.201617:32
    Sivumaku

    "Mössöinen kouluruoka" jakaa mielipiteet, mutta on kotiruokana täydellistä – muistatko vielä?