Hyödynnä raa'at tomaatit: Poimi herkullinen resepti
Mikäli Suomen kesä ei riittänyt kypsyttämään tomaatteja kotipuutarhassa, ei tomaatinraakileita kannata suinkaan heittää roskiin. Oikealla reseptillä raaoista tomaateista valmistuu herkullinen lisuke vaikkapa pihvien seuraksi.
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen joutui tänä syksynä epäonnekseen toteamaan, että tomaatit eivät ennättäneet kypsymään kesän ja alkusyksyn aikana. Tämän vuoksi bloggaaja perehtyi siihen, kuinka raakoja tomaatteja voisi hyödyntää ruoanlaitossa.
Hyödynnä vihreät tomaatit
Kinnunen päätti hyödyntää raa'at tomaatit paistettujen tomaattien muodossa. Lopputulos oli bloggaajan mukaan hyvin onnistunut.
– Älä yritä epätoivoisesti kypsentää tomaatteja ja päästä niitä paleltumaan. Ota koko sato talteen ja nauti kaiken värisistä! Kinnunen kannustaa.
Katso paistettujen vihreiden tomaattien resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut