Hyödynnä raa'at tomaatit: Poimi herkullinen resepti

friedgreentomatoes_2

Mikäli Suomen kesä ei riittänyt kypsyttämään tomaatteja kotipuutarhassa, ei tomaatinraakileita kannata suinkaan heittää roskiin. Oikealla reseptillä raaoista tomaateista valmistuu herkullinen lisuke vaikkapa pihvien seuraksi.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen joutui tänä syksynä epäonnekseen toteamaan, että tomaatit eivät ennättäneet kypsymään kesän ja alkusyksyn aikana. Tämän vuoksi bloggaaja perehtyi siihen, kuinka raakoja tomaatteja voisi hyödyntää ruoanlaitossa.

Hyödynnä vihreät tomaatit 

Kinnunen päätti hyödyntää raa'at tomaatit paistettujen tomaattien muodossa. Lopputulos oli bloggaajan mukaan hyvin onnistunut.

– Älä yritä epätoivoisesti kypsentää tomaatteja ja päästä niitä paleltumaan. Ota koko sato talteen ja nauti kaiken värisistä! Kinnunen kannustaa.

Katso paistettujen vihreiden tomaattien resepti täältä.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja