10 minuutin hittipizza ilman taikinaa: Näin valmistat sen paistinpannulla nopeasti!

Perunapizza
Hittipizzan pohja syntyy perunasta. MTV

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen testasi hitiksi nousseen 10 minuutin pannupizzan. Lopputuloksena syntyi helppo, nopea ja hauska herkku.

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi kertoi viime viikolla hitiksi nousseesta pannupizzasta, jonka valmistamiseen ei tarvita lainkaan taikinaa. Nopeasti paistinpannulla valmistuvan pizzan pohja syntyy nimittäin perunasta.

Sivumaku-blogin Janin vinkki: "Reseptiä on helppo muunnella jääkaapin sisällön ja makumieltymysten mukaan. Testaa vaikkapa parmankinkun sijaan päälle paistettua pekonia ja juustoksi jokin mozzarellaa voimakkaampi juusto kuten gruyere."

Kokeile kotona pikaversiota tai tuunaa tomaattikastike itse

Myös Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen innostui pikapizzasta ja päätti loihtia hittiherkusta oman versionsa. Kinnusen pannupizzassa tomaattikastike valmistetaan itse, jolloin myös valmistusaika hieman pitenee.

– Hyvähän siitä tuli. Sopii niin aamiaiselle, lounaaksi, illalliseksi tai iltapalaksi. Teimme kaksi pizzaa, isoon ja pieneen pannuun. Pienestä pannusta pizza irtosi melko nätisti lautaselle, mutta isosta onnistui vain viipaleina, Kinnunenvinkkaa.

Katso pannupizzan ohje Sivumaku-blogista.

3:14

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
   MasterChef Suomi

   Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja