Supermaukas pizzarulla on krapulapäivän pelastus – kokeile!

pastrami_stromboli

Herkullinen pizzarulla kruunaa sellaiset päivät, jolloin mieli tekee jotain rasvaista ja suolaista. 

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee testaamaan klassisen Reuben Sandwich -pizzarullan reseptiä. Jo ruokalajin ajatteleminen saa bloggaajan omien sanojen mukaan kuolan valumaan.

– Reuben Sandwich on jenkkiklassikko omassa sänkkärisarjassaan, Kinnunen toteaa.

– Leivän väliin pastramia, emmentalia ja hapankaalia sekä mausteista, majoneesipohjaista ”venäläistä kastiketta”. Anna itsellesi hetki miettiä tuota komboa. … Noin. Tulee väistämättä hiuko. Kun tuohon heittää vielä sanan pizza, pitäisi kuolan jo valua, Kinnunen kirjoittaa.

Katso maukkaan pizzarullan resepti täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja