MTV3-kanavankin kokkiohjelmista tuttu Harri Syrjänen on vinkannut parikin eri reseptiä joulukinkun hyödyntämiseksi. Hyödynnä kinkku pastassa tai munakkaassa!
Jouluruoka saattaa alkaa tulla hyvinkin nopeasti jo korvista ulos, mutta johonkin jääkaapissa pönöttävä kinkunpuolikas lienee hyvä hyödyntää. Viimeistään siinä vaiheessa, kun kinkku ei enää maistu leivänkään päällä, kannattaa ottaa testiin tv-kokin reseptivinkit.
MTV3-kanavalta tuttu, Kokkisota-ohjelmassakin kisaava kokki, Harri Syrjänen, vinkkasi jo vuonna 2021 herkullisen tavan hyödyntää joulukinkun jämiä maukkaassa pastassa.
Yhdessä kasarissa valmistuvan pastan makumaailma on napattu suoraan yhdestä suomalaisten suosikkipizzasta, Americanasta. Kinkun lisäksi pastaan tuleekin aurajuustoa ja ananasta.
– Nyt se on syntynyt, uskallatko kokeilla? Joulun kysytyin kysymys, mitä tehdä ylimääräiselle joulukinkulle. Tämä kysymys on esitetty mulle ainakin 10 000 kertaa, Syrjänen kertoi Instagram-tilillään pari vuotta sitten.
