Harri Syrjäsen Americana-pasta

d5534cb7-3f88-46f2-9429-b2526db46a7a
Harri Syrjänen

Hyödynnä joulukinkun jämät ja nappaa makumaailma suomalaisten suosimasta Americana-pizzasta. Näin valmistuu Harri Syrjäsen kinkku-ananas-homeuustopasta.

Ainekset

  • 300 g joulukinkkua
  • 300 g pasta
  • purkki ananaspaloja
  • 10 cm pala purjosipulia
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 1 punasipuli
  • 3 kpl valkosipulinkynsiä
  • rosmariinin oksia
  • 2 dl kermaa
  • 8 dl mietoa lihalientä
  • 0,5dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen kinkku-ananas-aurajuustopasta:

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi ja purjosipuli renkaiksi. Pilko valkosipulit. Suikaloi kinkku.

  2. Lisää kuumaan kasariin oliiviöljyä ja lisää punasipuli, purjo, rosmariini ja valkosipuli. Kuullota hetki.

  3. Lisää lihaliemi ja kerma. Murustele sinihomejuusto sekaan. Kiehauta ja lisää pasta.

  4. Keittele hiljaa hymyillen 12 minuuttia ja lisää kinkkusuikaleet ja ananakset. Keitä vielä 2-–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja