Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Huippukokki paljasti reseptinsä: Näin valmistat hurjan mehukasta broileria

Shutterstock
Julkaistu 26.04.2016 20:01

MTV LIFESTYLE

Ruotsinsuomalainen huippukokki Tommy Myllymäki paljasti Mitt Kök -sivustolle reseptin, jonka avulla broilerista saa todella mehukasta.

Broilerin kypsentäminen päättyy ikävän usein siihen, että lopputulos on kuiva. Poimi huippukokki Tommy Myllymäen vinkit siihen, kuinka broileri valmistuu grillissä mehukkaaksi!

Broileria Tommy Myllymäen tapaan

kokonainen broileri
suolaa
puntti rakuunaa
roséipppuria

kastike broilerille:
1,2 dl hunajaa
1 dl soijakastiketta
3 ruokalusikallista chilikastiketta (Sriracha)
3 ruokalusikallista luumukastiketta (myydään valmiina Aasia-kaupoissa)
rakuunaa
1 rkl roseepippuria
puolikas valkosipulinkynsi

Raasta valkosipuli ja hienonna rakuuna. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Leikkaa broilerin rintafileet ja koivet irti. Mausta suolalla.

Grillaa ensin broilerin pinnat kiinni suoraan lämmönlähteen yläpuolella muutaman minuutin ajan. Sudi broilerinpaloihin jatkuvasti kastiketta.

Kun fileet ja koivet ovat saaneet kauniin värin pintaansa, siirrä ne hieman sivuun lämmönlähteen yläpuolella ja anna niiden kypsyä rauhassa noin 45 minuuttia.


Anna broilerinpalojen levätä paistamisen jälkeen noin 10 minuuttia. Tarjoile rakuunan ja rosépippurin kanssa.

Herkuttele!

Lähde: Mitt Kök

Lisää aiheesta:

Huippukokki Jamie Oliverin superhelppo kanaruoka kruunaa pääsiäisen: ”Paras broileriresepti, jota olen koskaan maistanut” Broilerinfileet pöytään entistäkin nopeammin – helppo kikka takaa mehukkaan lopputuloksen Täydellinen kastike broilerista: Tästä 20 minuutin reseptistä ei makua puutu! Ei enää koskaan kuivaa broileria! Yksi ainesosa muuttaa käsityksesi vartaiden grillaamisestaPaahdettu kana perulaisittain korianterikastikkeen keraTäydellinen tapa valmistaa broileria – mehukas lopputulos vain 20 minuutissa
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 17:43
    Ravintolat

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • Eilen17:47
    Ruoka

    Aamujuontajalta täystyrmäys oudolle uutuusjäätelölle

  • Eilen15:05
    Huijaukset

    Poliisi: Tampereen feikkiravintolaa operoitiin Afrikasta

  • Eilen11:55
    Kahvi

    Kahvin joukkoon laitetaan nyt supersuosittua seosta: "Syksyn isoimpia trendejä"

  • to17:02
    Ruoka

    Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!