Täydellinen tapa valmistaa broileria – mehukas lopputulos vain 20 minuutissa
Kokeile oivallista reseptiä ja valmista jatkossa erityisen mehukasta broileria!
Reseptin kehittänyt Roberts suosii itse kirkastettua voita, kun paistaa kanaa, sillä se kestää korkeitakin lämpötiloja palamatta. Tavallinen voi sopii kuitenkin niin ikään tähän reseptiin.
Popsugar-sivuston Anna Monette Robertsin kehittelemällä broilerireseptillä tuttu raaka-aine paistuu nopeasti erityisen mehukkaaksi. Hyvästi kuiva broileri!
– Käytän itse nahallisia rintafileitä. Tämän reseptin voi kuitenkin toteuttaa myös nahattomilla rintafileillä, Roberts kertoo.
Helpot ja herkulliset broilerin rintafileet
2 luutonta broilerin rintafilettä
1,5 rkl kirkastettua voita (myös tavallinen voi käy)
1 sitruuna
runsas ripaus suolaa
pippuria
Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita rintafileet pieneen uunivuokaan. Pirskottele päälle kirkastettua voita tai tavallista voita. Purista päälle sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista rintafileitä uunissa 20 minuuttia. Anna lihojen vetäytyä ennen tarjoilua noin 15 minuuttia.
Herkuttele!
Lähde: Popsugar
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa