Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täydellinen tapa valmistaa broileria – mehukas lopputulos vain 20 minuutissa

Broileri on mahdollista kypsentää myös kotioloissa erityisen mehukkaaksi.
Broileri on mahdollista kypsentää myös kotioloissa erityisen mehukkaaksi.Shutterstock
Julkaistu 13.06.2016 17:28
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Kokeile oivallista reseptiä ja valmista jatkossa erityisen mehukasta broileria!

Reseptin kehittänyt Roberts suosii itse kirkastettua voita, kun paistaa kanaa, sillä se kestää korkeitakin lämpötiloja palamatta. Tavallinen voi sopii kuitenkin niin ikään tähän reseptiin.

Popsugar-sivuston Anna Monette Robertsin kehittelemällä broilerireseptillä tuttu raaka-aine paistuu nopeasti erityisen mehukkaaksi. Hyvästi kuiva broileri! 

– Käytän itse nahallisia rintafileitä. Tämän reseptin voi kuitenkin toteuttaa myös nahattomilla rintafileillä, Roberts kertoo.

Helpot ja herkulliset broilerin rintafileet

2 luutonta broilerin rintafilettä
1,5 rkl kirkastettua voita (myös tavallinen voi käy)
1 sitruuna
runsas ripaus suolaa
pippuria

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita rintafileet pieneen uunivuokaan. Pirskottele päälle kirkastettua voita tai tavallista voita. Purista päälle sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paista rintafileitä uunissa 20 minuuttia. Anna lihojen vetäytyä ennen tarjoilua noin 15 minuuttia.

Herkuttele!

Lähde: Popsugar 

Lisää aiheesta:

Broilerin rintafileet superhelposti uunissa – 20 minuutissa valmista ja todella mehevä lopputulos Varma tapa saada mehukasta broileria: Tämä simppeli kikka ennen rintafileiden paistoa estää kuivumisenBroilerin rintafileet helposti uunissa: Aikaa menee vain 20 minuuttia ja lopputulos on todella meheväBroilerin rintafileet uunissa: 20 minuutin superhelppo resepti takaa mehevän lopputuloksenTästä ei kana enää parane – mehevä ja huippuherkullinen lopputulos vain 20 minuutissaHuippukokki paljasti reseptinsä: Näin valmistat hurjan mehukasta broileria
BroileriRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 6.10.10:44
    Eläintensuojelu

    Järjestö: Monille broileri on enemmän ruoka kuin eläin

  • 6.7.17:27
    Ruoka

    Mausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!

  • 18.10.202218:50
    Ruoka

    Yllättävä niksi mehevän kanan valmistamiseen – "Se sulaa suussasi"

  • 20.08.201908:28
    Ruoka

    Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa