Helppo, mutta äärimmäisen herkullinen broileriruoka sopii erinomaisesti niin arkeen kuin viikonlopun herkutteluun.
Tämän reseptin salaisuus piilee maukkaassa kastikkeessa, joka maustetaan valkoviinillä, rosmariinilla ja Dijon-sinapilla. Maukkaiden raaka-aineiden vuoksi ruoka onkin omiaan viikonlopun herkutteluun myös silloin, kun aika tuntuu olevan kortilla.
Vaikka ruoka valmistuu jo itsessään nopeasti, broilerifileisiin liittyvä kikka nopeuttaa valmistusta entisestään.
– Leikkaan mielelläni broilerinfileet pitkittäin kahtia, koska tällä tavalla ne kypsyvät nopeammin ja tasaisemmin. Samalla vältyn kumimaiselta lopputulokselta, reseptin takana oleva Salt and Lavender -bloggari Natasha kertoo.
Kermainen broileri maistuu erinomaiselta esimerkiksi perunamuusin kanssa tarjoiltuna.
Kermainen Dijon-rosmariini-broileri (4 annosta)
2 broilerin rintafilettä
jauhoa leivitykseen
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
3 tuoretta rosmariinin oksaa
1 ¼ dl valkoviiniä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl Dijon-sinappia
2,5 dl kermaa
suolaa ja pippuria
