Jogurttimarinointi tekee ihmeitä grillattaville broilerivartaille.
Poimi videolta talteen Kari Aihisen broileriresepti.
Jos kuiva on ensimmäinen adjektiivi, joka sinulle tulee mieleen sanoista grilli ja broileri, tämä vinkki on juuri sinua varten! Et tarvitse kuin yhden ainesosan muuttamaan broilerivartaasi mehukkaaksi ruoaksi, joka vie kielen taatusti mennessään. Ja tämä ainesosa on jogurtti.
Jogurtti pitää kanan mehukkaana ja auttaa mausteita tarttumaan lihan pintaan paremmin. Tässä reseptissä mausteina käytetään savupaprikaa ja rosmariinia, mutta voit halutessasi käyttää myös omia lempimausteitasi.
MUISTA: Jos käytät grillauksessa puutikkuja, muista liottaa niitä vedessä noin puolen tunnin ajan. Et taatusti halua, että hyvä kanavartaasi menee pilalle syttyneiden puutikkujen vuoksi.
Jogurttimarinoidut broilerin vartaat
3,5 dl maustamatonta (kreikkalaista) jogurttia
½ sitruunan mehu1,5 rkl savupaprikaa1,5 rkl rosmariinia1,5 rkl valkosipulijauhettan. 1 kg luutonta ja nahatonta broileria koipireittä paloiksi leikattuna
