Spagetti bolognese kuuluu monissa perheissä suosikkiruokien joukkoon. Julkkiskokki paljastaa nyt yllättävän vinkin, jonka avulla maittavasta ateriasta saadaan entistäkin herkullisempi. Täydellisen kastikkeen salaisuus saattaa piillä tavassa, jota monet meistä yrittävät vältellä.
VIDEO: Poimi videolta itse tehdyn peston resepti.
Australialainen julkkiskokki Curtis Stone jakoi yllättävän kastike-vinkin Youtube-kanavallaan. Miehen mukaan herkullisen aterian salaisuus saattaa piillä paistinpannussasi, tarkemmin sanottuna sen pohjalla.
Älä käytä pannua, jossa on tarttumaton pinta
Stonesin mukaan moni kotikokki pelkää turhaan pannun pohjalle paistamisen aikana muodostuvaa karamellisoitunutta kerrosta. Tästä kerroksesta ei kokin mukaan kannata stressata, sillä se on maun kannalta vain ja ainoaan hyvä asia.
– Se näyttää melkein kuin palaneelta, ja monet ihmiset saattavatkin ajatella, että he ovat tehneet jotain väärin ja polttaneet kastikkeensa, mutta tässä ei ole kyse siitä, Stone kertoo.
LUE MYÖS: Kari Aihisen elintärkeä paistovinkki: Jos haluat jauhelihasta hyvää, älä missään nimessä tee näin
– Saadaksesi aikaan tämän kerroksen sinun tulee käyttää joko valurautaista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettua pannua. Älä käytä pannua, jossa on tarttumaton pinta, sillä se estää makuja tarttumasta pannun pohjaan, Stone kertoo.

