Pastaruokia valmistettaessa ruoka-alan ammattilainen suosittelee kiinnittämään huomiota kastikkeen määrään – ja laatuun.
Moni meistä ajattelee pastan kuuluvan maailman helpoiten valmistuvien ruokalajien joukkoon, mutta ruoka-alan ammattilainen on asiasta toista mieltä.
Pastavalmistaja Giovanni Ranan listasi Mail Online -sivustolle joukon tyypillisimpiä virheitä, joihin ihmiset pastaruokia valmistaessaan oikein sortuvat.
"Pasta on aterian kuningatar"
Ammattilaisen mukaan yksi tyypillisimmistä virheistä on upottaa pasta kastikkeeseen. Hyvä pasta vaatii Ranan mukaan mausteeksi ainoastaan lorauksen hyvää oliiviöljyä ja hieman parmesaania – etenkin silloin, kun kyse on tortelliineista.
Jos haluat kastiketta, asiantuntija kannusta lisäämään sitä maltillisesti vain pienen kauhallisen verran.

