HU: Kolmen euron tuopista hitti? Burger King aloitti oluen myynnin Suomessa

EPA

Pikaruokaravintola Burger King on laajentanut valikoimansa koskemaan myös olutta. Halvimmillaan tuopin saa aterian kanssa ostettuna, kertoo Helsingin Uutiset. 

Tähän saakka alkoholijuomat eivät ole kuuluneet pikaruokaravintoloiden tarjontaan. Poikkeuksen tekee kuitenkin vasta muutama vuosi sitten Suomen katukuvaan ilmestynyt Burger King, joka laajensi viime torstaina valikoimansa koskemaan myös olutta.

Olut tulee myyntiin kaikkiin Suomen Burger Kingeihin kahta lukuunottamatta. Tähän asti olutta on saanut vain kahdesta lentokentän Burger Kingistä, Helsingin rautatieaseman ravintolasta sekä Porin ravintolasta.

Olutta saa tällä hetkellä jo Tuusulan ja Lahden Burger Kingeistä. Turussa ja Ruoholahdessa oluttarjoilun aukeaminen on lähipäivien juttu.

Edullinen aterian kanssa ostettuna

Oluttuopin hinta on huomattavasti tavallisia ravintolahintoja edullisempi. Oluen saa muiden juomien tapaan halvemmalla, kun sen ostaa yhdessä hampurilaisaterian kanssa. Aterian kanssa ostettuna hinta on lähes puolet vähemmän, kuin ostaessasi pelkän juoman. Ruuan kanssa 0,4 litran tuoppi maksaa vain kolme euroa.

Oluttarjonta on hämmästyttänyt lasten ja nuorten suosiossa olevassa pikaruokaravintolassa.

Helsingin uutisten haastattelema Tuusulan Burger Kingin ravintolapäälikkö Sauli Ylikylä ei kuitenkaan usko asiakaskunnan laajenevan oluttarjonnan myötä. Hän uskoo, että moni baari-ihminen saattaa kuitenkin poiketa hampurilaiselle ja kaljalle, kun ravintola tarjoaa olutta öisin puoli kahteen saakka.

Anniskelulaki määrää, että olut on juotava ravintolan anniskelualueella.  Ruokaa mukaansa hakevat tai autokaistan käyttäjät eivät oluttarjonnasta pääse edelleenkään nauttimaan. 

Lähde: Helsingin Uutiset

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja