Kaikki ovat varmasti kuulleet ainakin yhden urbaania legendaa muistuttavan tarinan ravintoloissa tapahtuneista kauheuksista.
Lattian kautta lautaselle laitetut pihvit ja olut sylkylisällä ovat vielä pientä, kun verrataan niitä nettisivusto Quorassa jaettuihin tarinoihin.
Ihmiset ovat paljastaneet sivustolla tositarinoita pahimmista kokemuksistaan, joihin he ovat törmänneet ravintoloissa asiakkaina tai työntekijöinä ollessaan.
Oksennusta oli kaikkialla
Four Season -hotellissa kokkina työskennellyt Addis Aquinas paljastaa Quora-sivustolla esimiehensä käskeneen hänen liottaa kokonaisia kanoja valkaisuaineliuoksessa siinä vaiheessa, kun pilaantuneet kanat olivat alkaneet haista pahalle.
– Tein työtä käskettyä, vaikka ajatuskin ällötti minua, Aquinas kirjoittaa.
Daniel Yoon puolestaan kertoo työskennelleensä korealaisessa ravintolassa. Eräänä perjantai-iltana 40 hengen seurue tuli viettämään syntymäpäiväjuhlia. Täysi-ikäisyyttä juhlinut poika joi itsensä niin huonoon kuntoon, että päätyi oksentamaan joka puolelle ravintolan WC-tiloja.
– Pienet kananpalat tukkivat lavuaarin ritilän ja jouduin kumihanskat kädessä noukkimaan paloja pois, Yoon kertoo.
