Asiakkaan hävytön huijaus brittiravintolassa tallentui valvontakameraan

Asiakkaan röyhkeä huijausyritys ravintolassa tallentui valvontakameraan 0:48 Asiakkaan röyhkeä huijausyritys ravintolassa tallentui valvontakameraan
Totuus paljastui valvontakameran nauhalta.

Pariskunta huijasi itselleen ilmaisen päivällisen ravintolassa. Totuus paljastui valvontakameran nauhalta jälkikäteen.

Ravintolanomistaja Tom Croft, 32, sai asiakkaan kiinni varsin hävyttömästä huijausyrityksestä. Cfortin ravintola Observatory sijaitsee Blackburnissa Englannissa. Croftin ravintolan ikävästä tapauksesta uutisoi muun muassa New York Post.

– On oikeasti olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita pilaamaan muiden ihmisten yritysten maineen ja riskeeraamaan henkilökunnan työpaikat parinkympin aterian takia, Croft kommentoi ikävää tapausta.

Pariskunta oli tilannut Croftin ravintolassa ateriat. Syötyään puolet annoksista pariskunta kutsui tarjoilijan luokseen ja esittelivät annoksiaan. Perunamuusissa oli paksuja tummia hiuskarvoja. 

Croft kertoo, ettei ole viiden vuoden yrittäjyytensä aikana nähnyt vastaavanlaista virhettä omassa keittiössään. Hän päätti tarkistaa ravintolansa valvontakameroiden nauhat.

– Tarkistin, mikä on voinut mennä pieleen. Olisiko henkilökuntani saattanut unohtaa sitoa hiuksensa kiinni, mutta sitten löysin tämän videopätkän, Croft kertoo.

Pariskunnan pöytään kohdistunut valvontakamera paljastaa, mistä hiuskarvat olivat perunamuusiin sekaan joutuneet. Voit katsoa materiaalin yltä. 

Totuus selvisi liian myöhään

Croft kertoo olevansa järkyttynyt pariskunnan röyhkeästä käytöksestä. Henkilökunnan hiukset olivat olleet sidottuna taakse, eikä Croft löytänyt heidän käytöksestään mitään moitittavaa. Samaa ei voinut sanoa pariskunnan teosta.

– Minua ällötti ja suututti. Meillä ei ole koskaan tapahtunut mitään tämän kaltaista, Croft. 

Valitettavasti siinä kohtaa, kun Croftille selvisi, mistä karvat olivat muussiin joutuneet, oli pariskunta saanut jo rahansa päivällisestä takaisin ja poistunut ravintolasta.  

– Jos emme olisi löytäneet tätä valvontakameran materiaalia, olisi ravintolamme maine ollut valtava huolenaihe, Croft huomauttaa. 

Croft kertoo, että hänen ravintolassaan tärkeintä on laadukas asiakaspalvelu, hyvä maine ja yleinen puhtaus.

– Ravintolalla on viiden tähden elintarvikehygienialuokitus ja noudatamme kaikkia elintarviketurvallisuusohjeita. Eivät ihmiset halua syödä paikoissa, joista löydät hiuksia ruuasta, hän kertoo.

Croft haluaa esimerkillään varoittaa muita ravintolayrittäjiä.

– Tuolla on ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään vastaavaa toisessa ravintolassa, Croft varoittaa.

Lähteet: SWNS/Reuters ja New York Post

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat