Kymmenet lokit aiheuttivat täystuhon miehen hotellihuoneessa – pepperonista alkunsa saanut tapahtumasarja johti 17 vuoden porttikieltoon

Käsittämämättömän lokkiepisodin vuoksi porttikiellon kanadalaishotelliin saanut mies on saanut vihdoin luvan majoittua jälleen hotelliin.

Yllä olevalla videolla näet, millaista on koirahotellissa.

Kanadalaisen Fairmont Empress -hotellin entinen vieras, Nick Burchill, on saanut jälleen luvan majoittua hotelliin kärsittyään porttikiellosta viimeiset 17 vuotta.

Porttikiellon taustallla oli erikoinen episodi, johon liittyi matkalaukullinen pepperonia sekä kymmeniä lokkeja. Burchill kirjoitti avoimen anteeksipyynnön hotellille vuosien takaisen tilanteen aiheuttaman porttikiellon kumoamiseksi.

– Tämä voi vaikuttaa epätavalliselta pyynnöltä, mutta kirjoitan teille tänään pyytääkseni armahdusta, mies kirjoittaa Facebookissa.

Matkalaukku täynnä makkaraa

Burchillin mukaan ongelmat alkoivat, kun hän majoittui Empress-hotelliin työmatkallaan. Matkalaukkunsa hän oli ostanut täyteen pepperonipaketteja laivastossa työskenteleville ystävilleen vietäviksi. Lennon aikana laukku katosi, ja Burchill sai sen takaisin vasta seuraavana päivänä. 

Sen sijaan, että mies olisi antanut makkaroiden pilaantua huoneenlämmössä jääkaapin puuttuessa, päätti hän jättää matkalaukullisen herkkuja avoimen ikkunan ääreen, jotta viileä ilma pitäisi ne syömäkelpoisina.

Tämän jälkeen mies kuitenkin sortui äärimmäiseen virheeseen ja päätti lähteä kävelylle.

"Ne olivat olleet pitkän aikaa huoneessani syöden pepperonia"

Tuntien kaupungilla kiertelyn aikana kymmenet lokit olivat löytäneet salamimakkarat ja avoimen ikkunan ja tunkeutuneet Burchillin huoneeseen. Kun mies palasi hotellille, häntä odottikin siistin huoneen sijaan erittäin odottamaton näky täynnä lokkeja, niiden jätöksiä, sulkia ja pepperonin palasia.

– Muistan kävelleeni pitkin pitkää käytävää ja avanneeni huoneeni oven vain löytääkseni kokonaisen parven lokkeja huoneestani. Minulla ei ollut aikaa laskea, mutta siellä täytyi olla niitä neljäkymmentä, ja ne olivat olleet pitkän aikaa huoneessani syöden pepperonia, Burchill kirjoittaa Facebook-päivityksessään, jossa anelee hotellia pistämään lopun porttikiellolle. 

Miehen mukaan lamput olivat putoamassa, verhot olivat riekaleina ja kahvitarjotin oli "ällöttävä".

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Burchill kertoo heittäneensä yhtä ikkunalaudalla keikistellyttä lokkia kengällään.

– Sekä lokki että kenkä menivät ikkunasta ulos, mies muistelee.

Joukko turisteja sai ihmetellä tapahtunutta, eivätkä vähiten siksi, että saivat ikkunasta lentäneen kengän päähänsä. Burchillin täytyi kuitenkin luikkia ulos noutaakseen kenkänsä illan liiketapaamista varten.

Suurin osa lokeista oli lähtenyt suosiolla ikkunasta, mutta viimeistä lintua kanadalaismies joutui jahtaamaan pitkään. Mies pelkäsikin myöhästyvänsä tapaamisestaan, ja päätti jättää lokkien jättämän sotkun siivoamisen myöhemmäksi.

"Muistan vielä tänäkin päivänä naisen ilmeen"

Mies yritti puhdistaa kenkänsä ja kuivasi sitä hiustenkuivaajalla. Epähuomiossa kuivaaja oli kuitenkin pudonnut vettä täynnä olleeseen lavuaariin aiheuttaen oikosulun, joka pimensi jopa osan hotellia. Tuossa vaiheessa Burchill myönsi vihdoin itselleen tarvitsevansa apua. Niinpä hän soitti aulaan ja pyysi siivoojaa.

– Muistan vielä tänäkin päivänä naisen ilmeen, kun hän avasi oven. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä kertoa hänelle, joten sanoin vain "olen pahoillani", ja lähdin päivälliselle. Kun tulin takaisin, tavarani oli siirretty paljon pienempään huoneeseen.

Mies luuli, että tapaus oli sillä kuitattu, mutta myöhemmin hänen työpaikalleen lähetettiin kirje, jossa hänelle annettiin porttikielto. Tuota porttikieltoa mies ehti kunnioittaa liki 18 vuotta ennen kuin hän vihdoin päätti pyytää anteeksi.

Hotelli "yhtä huvittunut kuin muutkin"

Viraaliksi levinnyt päivitys johti lopulta porttikiellon kumoamiseen. Burchill epäilee, että hänen henkilökunnalle lahjoittamansa pepperoni sinetöi tapauksen lopulta hänen edukseen.

Hotellista kerrottiin Independent-sivustolle, että "Fairmont Empress oli yhtä huvittunut kuin kaikki muutkin lukiessaan herra Burchillin kirjeen". Hotellin mukaan epäonnisten sattumusten sarja tapahtui jo monta vuotta sitten, joten he mielellään arvioivat Burchillin porttikiellon tarpeellisuuden uudelleen.

Lähteet: Independent, CBC

Lue myös:

    Uusimmat