1:04

Tarjoilija lisäsi hampurilaisen väliin täytteen, jota asiakas ei todellakaan pyytänyt – "olisin voinut oksentaa"

Perheillallinen sai kuvottavan lopun miehen saatua selville, että hän oli hyvin todennäköisesti juuri pistellyt suuhunsa kokin sylkeä.

Vdeolta pääset kurkistamaan, kuinka hampurilaisten mainoskuvat oikeasti tehdään.

Hampurilaiset ovat tuotteita, joiden väliin voi laittaa lähes mitä tahansa aina erilaisista kasviksista sipseihin. Mutta on olemassa kuitenkin yksi raaka-aine, jota kukaan ei todellakaan halua omaan hamppariinsa – sylkeä.

Tämä on kuitenkin asia, jonka Curtis Mays joutui kohtamaan ollessaan syömässä tyttärensä ja lapsenlapsensa kanssa newyorkilaisessa ravintolassa. Mayn mukaan hänen tilauksensa ei ollut sujunut toivotulla tavalla, jonka vuoksi hän pyysi saada nähdä kuitin tilauksestaan. Kuitin sisältö oli kuitenkin saada miehen voimaan pahoin.

Tarjoilija sai tapauksen myötä välittömästi potkut

Kypsennystavan ja täytteiden lisäksi kuittiin oli kirjoitettu sanat, joita kukaan ei toivoisi missään tilanteessa näkevän. Kuitissa kehotettiin nimittäin kokkia sylkäisemään burgeriin.

– Olin jo syönyt burgerini, ja minusta tuntui kuin olisin voinut oksentaa, Mays kertoo tapahtuneesta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

May oli vaatinut tarjoilijalta selitystä, mutta miehen mukaan tarjoilija oli kieltänyt kirjoittaneensa kuvottavat sanat ja kävellyt pois.

Mays ei kuitenkaan jättänyt asiaa sikseen, vaan otti yhteyttä ravintolan johtajaan. Tapauksesta päästiin lopulta yksimielisyyteen korvauksilla ja kyseisen tarjoilijan irtisanomisella. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että mies juuri nielaissut tuntemattoman ihmisen sylkeä. Yök. 

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja