Henri Alén kehottaa lukemaan pastapakkauksen tarkkaan: "Halvin tapa syödä hyvää pastaa on…"

Arkiruokaan iloa ja makua - Henri Alén 7:41 Arkiruokaan iloa ja makua - Henri Alén
KATSO MYÖS: Henri Alén kertoo, miten arkiruokaan saa iloa ja makua.

Mistä tunnistaa laadukkaan pastan?

Pastahylly pursuilee eri raaka-aineista valmistettuja ja monen eri muotoisia kuivapastoja – mistä tietää, mihin pussiin tarttua?

Onko pastalaaduilla todella huomattavaa eroa? Kokki ja ravintoloisija Henri Alén otti asiaan kantaa Twitter-tilillään.

Löytyykö paketista tämä teksti?

Alén aloittaa kirjoituksena puhuttelemalla Twitterin "pastan jauhajia".

– Halvin tapa syödä hyvää pastaa on katsoa, että siinä on merkintä, missä sana Bronzo. Pronssiterällä tehdyssä pastassa on karhea pinta, johon se soosi tarttuu, eikä teflonmainen kuten halvimmissa pastoissa, Alén kirjoittaa.

Al bronzo -teksti tarkoittaa, että pasta on puristettu pronssisen suulakkeen läpi, joka tekee pastaan karheamman pinnan.

Karheampi pinta tarkoittaa taas käytännössä sitä, että kastike ja näin ollen myös maku tarttuu pastaan paremmin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Muistatko vielä tämän mainoksen? Raketti kuuhun ja spagetti suuhun!

Muistatko vielä tämän mainoksen? Raketti kuuhun ja spagetti suuhun! 0:26
Legendaarinen Raketti Spagetti tuli markkinoille yli 30 vuotta sitten. Muistatko vielä tämän spagettimainoksen?

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat