Helppo spagettiruoka valmistuu hetkessä – testaa koukuttava pasta, jonka osaa tehdä kömpelömpikin kotikokki

Valkosipulispagetti pasta
Shutterstock

Etsitkö helppoa ratkaisua keittiöön? Jos et jaksa hikoilla tuntikausia keittiössä, tämä helppo pastaresepti on sinulle! Valkosipulin ja spagetin yhdistelmä on vastustamaton ja koukuttava.

Helpot pastaruoat maistuvat suomalaisille. Hyvänä esimerkkinä tästä on supersuosion saavuttanut avokadopasta, joka on erittäin simppeli valmistaa ja maistuu herkulliselta. Muita pastasuosikkeja MTV:n sivustolla ovat esimerkiksi uunifetapasta, pasta limonello ja Kari Aihisen suosittu savulohipasta.

Pasta-addikteille on kuitenkin olemassa lukuisia muitakin hyviä vaihtoehtoja. Tämä helppo valkosipulispagetti valmistuu todella vikkelään ja maistuu sellaisenaan, tai vaikka broilerinfileiden seurassa.

Oliiviöljy, valkosipuli, chilihiutaleet, sitruuna, valkoviini, timjami ja parmesanjuusto muodostavat yhdessä täyteläisen kastikkeen, joka valmistuu minuuteissa!

Lähde: Popsugar

Katso videolta, miten valmistat itse tuorepastaa.

1:00

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja