Helppo spagettiruoka valmistuu hetkessä – testaa koukuttava pasta, jonka osaa tehdä kömpelömpikin kotikokki

Valkosipulispagetti pasta
Shutterstock

Etsitkö helppoa ratkaisua keittiöön? Jos et jaksa hikoilla tuntikausia keittiössä, tämä helppo pastaresepti on sinulle! Valkosipulin ja spagetin yhdistelmä on vastustamaton ja koukuttava.

Helpot pastaruoat maistuvat suomalaisille. Hyvänä esimerkkinä tästä on supersuosion saavuttanut avokadopasta, joka on erittäin simppeli valmistaa ja maistuu herkulliselta. Muita pastasuosikkeja MTV:n sivustolla ovat esimerkiksi uunifetapasta, pasta limonello ja Kari Aihisen suosittu savulohipasta.

Pasta-addikteille on kuitenkin olemassa lukuisia muitakin hyviä vaihtoehtoja. Tämä helppo valkosipulispagetti valmistuu todella vikkelään ja maistuu sellaisenaan, tai vaikka broilerinfileiden seurassa.

Oliiviöljy, valkosipuli, chilihiutaleet, sitruuna, valkoviini, timjami ja parmesanjuusto muodostavat yhdessä täyteläisen kastikkeen, joka valmistuu minuuteissa!

Lähde: Popsugar

Katso videolta, miten valmistat itse tuorepastaa.

Näin teet itse tuorepastaa 1:00

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!