Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uunifetapasta – Liemessä-Jennin hittiresepti

Jenni Häyrinen/Liemessä
Julkaistu 05.06.2019 11:56(Päivitetty 03.02.2020 11:14)

MTV LIFESTYLE

Uunifetapasta on Liemessä-ruokablogin Jenni Häyrisen hittiresepti, jota on pakko kokeilla! Nopeasti valmistuva uunifetapasta on uusi arkiruokasuosikkisi.

Uunifetapasta Liemessä-Jennin tapaan

  • 250 g hyvää pastaa esim. Rummo
  • 200 g fetajuusto (käytin Pirkka Parhaat)
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1/2 punainen chilipalko
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • pippuria
  • ripaus suolaa

tarjoiluun

  • basilikaa

Valmistusohje

Annoksia 2

Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan. Pieni chili ja laita fetan päälle. Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä.

Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.

Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.

Keitä pasta ohjeen mukaan. Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat. Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon. Tarjoile basilikan kera.

Resepti: Liemessä-ruokablogi, Jenni Häyrinen

Lisää aiheesta:

Kurpitsa-uunifetapastaHarri Syrjäsen helppo palermon pastaItkukanapasta – Hannan itkettävän hyvä pastaUunifetaparsa – Jennin kevätversio suositusta uunifetapastastaNopea kermainen broileri-perunavuokaUunifetaraviolit – Uunifetapasta-Jennin uusi arkiruokahitti
PastaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 28.01.202310:00
    Kasvisruoka

    Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta

  • 12.04.202218:34
    Juusto

    Ricottapilvet

  • 08.04.202213:53
    Lohipasta

    Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

  • 12.03.202209:30
    Lihapullat

    Harri Syrjäsen lihapullapasta

  • 26.12.202109:00
    Joulukinkku

    Harri Syrjäsen kinkku-ananas-homejuustopasta