Julkaistu
Pasta Limonello valmistuu todella helposti ja siinä voi käyttää proteiinia esimerkiksi broileria, tofua tai kikherneitä. Tässä Natalia Salmelan hitiksi nousseessa pasta limonellossa maistuvat kikherneet.
Ainekset
- Pastaa, esim. spagettia (2 hengen annos )
- 1 prk kikherneitä
- muutaman sentin pätkä inkivääriä
- 1/2 sitruuna
- 2 rkl hunajaa
- 1/2 rkl kurkumaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- voita paistamiseen
- suolaa & pippuria
- parmesaania
- korianteria
Valmistusohje
Pasta Limonello valmistuu näin:
- Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Lisää pannulle voi, raastettu inkivääri, hunaja, kurkuma sekä soijakastike ja kuullota hetken. Lisää kikherneet.
- Raasta pannulle sitruunan kuori ja purista puolikkaan sitruunan mehu. Lisää valmis pasta. Lisää lopussa jogurtti, älä kypsennä enää. Sekoita.
- Tarjoile raastetun parmesaanin ja korianterin kanssa. Rouhi päälle mustapippuria.
Resepti ja kuva: Natalia Salmela, WTD.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit