1:26

Pasta Limonello – Natan helppo hittipasta, jota ei voi mokata

Pasta Limonello valmistuu todella helposti ja siinä voi käyttää proteiinia esimerkiksi broileria, tofua tai kikherneitä. Tässä Natalia Salmelan hitiksi nousseessa pasta limonellossa maistuvat kikherneet.

Ainekset

  • Pastaa, esim. spagettia (2 hengen annos )
  • 1 prk kikherneitä
  • muutaman sentin pätkä inkivääriä
  • 1/2 sitruuna
  • 2 rkl hunajaa
  • 1/2 rkl kurkumaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • voita paistamiseen
  • suolaa & pippuria
  • parmesaania
  • korianteria

Valmistusohje

Pasta Limonello valmistuu näin:

  1. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Lisää pannulle voi, raastettu inkivääri, hunaja, kurkuma sekä soijakastike ja kuullota hetken. Lisää kikherneet.
  2. Raasta pannulle sitruunan kuori ja purista puolikkaan sitruunan mehu. Lisää valmis pasta. Lisää lopussa jogurtti, älä kypsennä enää. Sekoita.
  3. Tarjoile raastetun parmesaanin ja korianterin kanssa. Rouhi päälle mustapippuria.

Resepti ja kuva: Natalia Salmela, WTD.fi

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja