Hävytön joulupila onnistui jo toistamiseen! Nainen naamioi ruusukaaleja suklaakonvehdeiksi – ja isä meni taas lankaan

Katso ohjeet rocky roadin valmistamiseen.
Valmista itse klassikkoherkku rocky roadia!

Nainen raportoi Twitterissä julman joulupilansa isälleen. Isä ei välttämättä enää ikinä uskalla syödä suklaakonvehteja.

Yllä olevalla videolla vinkki rocky roadin valmistukseen.

Kaksi vuotta sitten Judy Brownin joulupilasta tuli viraalihitti, kun hän vaihtoi isänsä suklaakonvehtien tilalle ruusukaaleja. Brown piti vuoden taukoa voittaakseen isänsä luottamuksen takaisin, mutta vei tänä vuonna pilan vielä astetta pidemmälle.

Pitkäjänteistä kujeilua

Tänä vuonna Brown muistutti seuraajiaan Twitterissä kahden vuoden takaisesta kepposestaan, jonka johdosta hänen isänsä on ollut hyvin epäileväinen lempikonvehtiensa, Ferrero Rochersien suhteen.

– Viime vuonna päätin olla pitkäjänteinen, enkä peukaloinut konvehteja. Parin vuoden takaisesta pelästyneenä isäni ei koskenut yhteenkään Ferrero Rocheriin, joten niitä riitti yllin kyllin meille muille. Odotin aikaani, Brown kirjoitti Twitterissä tänä jouluna.

Lempeys isän hermoja kohtaan ei kuitenkaan kestänyt sen kauempaa, vaan tämän vuoden jouluaattona palatessaan kotiin viettämään pyhiä perheensä kanssa, Brown valmistui uusimaan jekkunsa – vielä röyhkeämpänä kuin aikaisemmin.

Meidän muiden iloksi ja vastaavaa suunnittelevien avuksi, Brown twiittasi suunnitelmansa, sekä joulupilan etenemisen vaihe vaiheelta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naamioitu petos

Brownin Twitteriin lataamassa kuvassa näkyy jälleen raakoja ruusukaaleja, paketti Ferrero Rochereita, mutta myös suklaata, sekä pähkinärouhetta. Tällä kertaa hän päättikin naamioida ruusukaalit viedäkseen petoksen astetta pidemmälle.

– Sillä aikaa, kun isäni oli ulkona, kastoin ruusukaalit suklaaseen, pyöritin niitä pähkinärouheessa ja tein kaikkeni imitoidakseni ikonista Ferreroa, Brown kirjoittaa Twitterissä.

Kun kaalikonvehdit olivat jähmettyneet, Brown kääri ne alkuperäisiin konvehtien folioihin ja sulki niiden paketin varovaisesti, jotta saisi rasian näyttämään avaamattomalta. Brown piilotti omat ”leipomuksensa” muiden tätinsä tuomien herkkujen joukkoon ja jäi odottamaan, mitä tapahtuisi.

Ulkomuoto hämäsi tarpeeksi

Huolimatta Brownin huomaamattomista tihutöistä, tämän isä suhtautui epäilevästi konvehteihin, eikä koskenut niihin lainkaan jouluaattona. Vihdoin hän alkoi kuitenkin rentoutua ja näytti vakuuttuneelta siitä, ettei konvehteja oltaisi enää peukaloitu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tänä kirkkaana jouluaamuna olimme kerääntyneet kuusen ympärille juomaan teetä ja availemaan lahjoja. Isäni silmäili konvehtirasiaa. Hän pitää aika tavalla aamupalan jälkeisestä Ferrerostaan. Hän lähestyi. Minä norkoilin keittiössä, jotten pelästyttäisi häntä, Brown raportoi tilannetta.

Vaikka Brownin isä tutki konvehteja tarkkaan, niiden ulkomuoto hämäsi häntä tarpeeksi, jotta hän uskalsi nakata yhden konvehdeista suuhunsa. Puraistuaan suklaisen kuoren läpi, tälle paljastui kuitenkin nopeasti konvehtien todellinen sisältö.

– Hekottelen edelleen. Jatkan varmasti koko päivän. Tiedän, että hänen kostonsa tulee olemaan pikainen ja kamala, mutta mikään joululahja ei olisi voinut olla parempi kuin tämä: nähdä isäni, huolimatta hänen yrityksistään välttää juuri tämä, syömässä raakaa ruusukaalia. Iloista joulua aivan kaikille, Brown toivottaa.

Brownin twiitit saivat kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja tuhansia jakoja. Muiden Twitter-käyttäjien mukaan hän oli suorastaan ilkeä nero, joka ansaitsisi lahjapaketteihinsa vain hiiliä seuraavat kymmenen vuotta.

Lähteet: Someecards, Twitter

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja