Diana koristeli pihamaan jouluun lohikäärmeillä, mutta naapurit pitivät niitä "sopimattomina" – näin nainen vastasi arvosteluun

Naapurit valittivat amerikkalaisnaisen joulukoristeista, mutta tämä heitti vain lisää tulta liekkeihin.

Monelle joulussa parasta on suureellisten joulukoristeiden ja -valojen esillepano. Usein jouluinen tunnelma ilahduttaa naapureitakin. Esimerkiksi Paimiossa eräs kuja on asukkaiden toimesta valaistu jouluun jo 28 vuoden ajan.

Yhdysvaltojen Louisianassa asuva Diana Rowland havaitsi kuitenkin oman naapurisopunsa olevan koetuksella omien joulukoristeidensa vuoksi.

Diana juhlisti joulun tunnelmaa laittamalla pihalleen kolme suurta, värikästä lohikäärmetta niin kuin on tehnyt halloweenina ja jouluna jo aiempinakin vuosina. Naapurit eivät tällä kertaa kuitenkaan arvostaneet pihamaan kaunistavaa trioa. Rowland julkaisi niin Facebookissa kuin Twitterissäkin kuvan viestistä, jonka oli saanut nimettömänä pysyttelevältä naapurilta lohikäärmeitään koskien.

Viestissä todetaan, että lohikäärmenäyttely on "vain marginaalisesti hyväksyttävää halloweenina" ja "täysin sopimatonta jouluna".

"En ymmärrä, miten lohikäärmeet ovat vain marginaalisesti hyväksyttäviä halloweenina. Luulen, että heidän mielestään tarvitsen lisää lohikäärmeitä." Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

"Se saa naapurisi ihmettelemään, kuulutko johonkin demoniseen kulttiin. Ole hyvä ja harkitse lohikäärmeiden poistamista. Jumala sinua siunatkoon ja auttakoon ymmärtämään joulun todellisen merkityksen", viesti jatkuu.

– Harkitsin poistavani ne noin nanosekunnin ajan, mutta sitten totesin, että "noup", Diana kertoi Buzzfeedille.

"Herätti tunteita"

Sosiaalisessa mediassa Dianan tapauksesta innostuttiin. Facebookissa Dianan päivitystä on jaettu jo tuhansia kertoja ja Twitterissä ropisi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

– Siihen reagoitiin enemmän kuin koskaan olisin voinut olettaa. Luulen, että se selvästikin herätti tunteita monessa ihmisessä. Arvelen, että on paljon ihmisiä, joilla on kokemusta huonoista naapureista.

Nainen ei suinkaan hankkiutunut eroon pihamaansa hirviöistä, vaan siskonsa ystävällisellä avustuksella Diana totta tosiaan hommasi pihalleen vielä kaksi lohikäärmettä lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni olisi halunnut lahjoittaa rahaa useamman lohikäärmeen ostoon, mutta Diana pyysi ohjaamaan ylimääräiset rahat hyväntekeväisyyteen.

– Tienaan hyvin. Voin ostaa omat lohikäärmeeni.

Lisäksi hän huomauttaa, että on eroa siinä, pistääkö vastaan typerälle naapurille, vai onko itsekin typerä naapuri.

– Puolusta itseäsi, mutta älä ole kusipää, Diana tiivistää ohjenuoransa.

"Ne ovat nyt enkeleitä"

Diana teki parhaansa tehdääkseen lohikäärmeistään jouluun sopivampia laittamalla niiden päiden päälle vielä sädekehät.

– Naapuruston harmonian hengessä olen laittanut lohikäärmeille sädekehät. Ne ovat nyt enkeleitä. Hesekiel 1:1–28. Taistelen kaikkia niitä vastaan, jotka väittävät toisin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat