0:37

Vaimonsa suklaarasian tyhjäksi syöneeltä mieheltä ovela kepponen – menisitkö sinä tähän halpaan?

10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa himoitset?

Mies meni ja söi vaimonsa suklaat. Sen sijaan, että mies olisi ostanut uuden suklaarasian, hän päätti tehdä vaimolleen pienen jäynän, kertoo brittiläismedia UNILAD

Vaikka aprillipäivä tunnetaan päivänä, jolloin jekuttaminen on sallittua luvan kanssa, mikä piristäisi paremmin arkea tai parisuhdetta kuin harmiton käytännön pila?

On kuitenkin parempi varmistaa, ettei vahingossakaan sohaise muurahaispesää. Esimerkiksi suklaa on naiselle pyhä ja tarkoin varjeltu asia.

Mies tiesi olevansa pulassa – teki hätäisen ratkaisun

Sokerikärpänen puraisi Joe Heenania ja hän oli makean tarpeessa. Miehen onneksi hänen vaimonsa oli jemmannut suklaarasian kotiin. Sen sijaan, että mies olisi taltuttanut makeanhimonsa parilla konvehdilla, hän söi kaikki suklaarasiassa olleet suklaat.

Joe tiesi olevansa pulassa, sillä onhan naisen suklaisiin koskeminen anteeksiantamattoman suuri rikos! Mies ei ostanut uutta suklaarasiaa tai aikonut pyytää anteeksi, vaan hän päätti peitellä jälkensä käytännön pilalla.

Joe täytti konvehtirasian koloset ruskealla kastikkeella uskotellen itselleen, että selviäisi tilanteesta ilman moitteen sanaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka kastikkeen ruskea väri olisi saattanut hämätä naista pieneksi hetkeksi, kastikkeen rakenne ja nestemäinen olomuoto olisivat varmasti paljastaneet pilan hyvin nopeasti.

Ja vaikka vaimo olisikin voinut luulla suklaan sulaneen rasiaan, kastikkeen maku viimeistään olisi paljastanut herkkujen löytäneen tiensä parempiin suihin.

"Olet pahassa pulassa, mies hyvä"

Joe otti kuvan kastikkeella täytetystä suklaarasiasta ja paljasti suunnitelmansa Twitterissä. Jäynä sai osakseen lukuisia huvittuneita kommentteja.

Monet kuvailivat miestä erittäin rohkeaksi kaveriksi, sillä onhan naisen suklaisiin kajoaminen tai herkutteluhetken pilaaminen äärimmäisen riskialtista puuhaa.

– Olet pahassa pulassa, mies hyvä, eräs kommentoi pilke silmäkulmassaan.

– Juokse, toinen ohjeisti.

– Milloin sairaalassa olikaan vierailuaika, eräs kommentoi olettaen, ettei vaimo tulisi pitämään Joen tekemästä pilasta.

– Piipahda kaupassa ja osta vaimollesi uusi suklaarasia, sinä senkin hirviö, eräs nainen sanoi hyväntahtoisena.

Kommentoijat pitivät miehen ratkaisua naurettavan nerokkaana. Moni Twitter-käyttäjä antoi Joelle myös vinkkejä, joilla hän tekisi pilastaan entistäkin paremman.

– Sinun tulisi nostaa levelejä ja laittaa suklaarasia jääkaappiin, jotta kastike asettuu! Ja pidä huoli, että olet valmiina juoksemaan, kun vaimosi ottaa ensimmäisen puraisun, eräs nainen vinkkaa.

– Lisää niiden päälle koristeita, toinen ehdotti.

Miehen hätäinen ratkaisu oli erittäin onnistunut siinä mielessä, että se on tähän mennessä kerännyt Twitterissä huimat 14 tuhatta tykkäystä ja lähes 2 000 jakoa.

Joe ei kuitenkaan ole raportoinut, miten hänen vaimonsa reagoi suklaarasiassa odottaneeseen yllätykseen. Kenties jäynä meni täydestä tai mies sai sittenkin kuulla kunniansa tekemänsä pilan vuoksi? 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja