Maks, 20, uhrasi viisi päivää valmistellen silmiin sattuvaa kepposta – katso, miten perhe reagoi jouluiseen näkyyn!

Poika uhrasi viisi päivää valmistellen silmiin sattuvaa jouluista kepposta äidilleen 1:56
Näin Maksin perhe reagoi nähdessään, mitä poika oli tehnyt perheen kodille.

Perheen parikymppinen poika jäi viikoksi kotiin muun perheen lähtiessä lomamatkalle. Kotiin palatessa perhettä odotti melkoinen yllätys.

Maks Majewski, 20, päätti vuorata perheen kodin kauttaaltaan joululahjapaperilla. Eteläisestä Lontoosta kotoisin oleva poika oli jäänyt viikoksi yksin muun perheen ollessa vierailemassa isovanhempien luona.

Maks käytti kepposen parissa askarteluun viisi päivää. Koko olohuoneen ja keittiön vuoraamiseen kului 114 rullaa joululahjapaperia. Kepposen valmistelu maksoi noin 220 puntaa eli vähän reilu 250 euroa.

Huomioitavaa on Maksin kepposen yksityiskohtaisuus, sillä kirjaimellisesti kaikki olohuoneen hedelmäkulhosta keittiön vesihanaan on vuorattu kirjavan värikkääseen lahjapaperiin. Jopa kaikki astiat sekä veitset ja haarukat oli paketoitu yksitellen.

Aloittaessani luulin, että se veisi ehkä yhden päivän, mutta askarrellessani minulle valkeni, kuinka työlästä se kaikki on, Maks kertoo.

Tuolien paketointi oli kaikkein haastavinta koko projektissa. Myös toisena päivänä iskenyt selkäkipu koetteli nuorukaisen voimia.

Voit katsoa yllä olevalta videolta kepposen valmistelua ja kuinka Maksin äiti Anna, sekä hänen pikkusiskonsa Julia, 16, ja Suzie, 10, reagoivat hurjaan näkyyn.

Vaivannäköä arvostettiin

Eniten Maksia huoletti se, että hänen äitinsä huutaisi hänelle nähdessään, mitä poika oli saanut aikaiseksi perheen kodissa.

Äitini alkoi vain puhua äidinkieltään puolaa, kun hän näki kepposen ja oli muutenkin ihan äimänkäkenä. Hän näki, miten paljon olin nähnyt vaivaa sen kaiken eteen, Maks muistelee tilannetta.

Loppupeleissä Maks käytti niin paljon energiaa kodin vuoraamiseen, ettei lahjapaperia ja aikaa riittänyt enää perheen lahjojen paketoimiseen.

Alkuun perheeni luuli sen olevan vain typerä pila, mutta sitten he alkoivat huomata, kuinka yksityiskohtaisesti olin vuorannut kaiken. Lopulta he eivät voineet muuta kuin kehua kädenjälkeäni. He sanoivat, että se on ehkä hienoin juttu, mitä he ovat ikinä nähneet, Maks paljastaa.

Alkujärkytyksen jälkeen Maksin äiti oli lähinnä huolissaan siitä, miten hän saisi kodin siivottua valmiiksi ennen jouluaattoa.

Purkaessamme sitä päätimme jättää seinille jonkin verran lahjapaperia tuomaan tunnelmaa, Maks kertoo.

Maks julkaisi videon sosiaalisessa mediassa ja sitä on siellä katsottu miljoonia kertoja. Maksin lahjapaperinkäsittelytaidot ja sitoutuminen kepposen onnistumiseen ovat keränneet runsaasti kehuja.

Täytyy sanoa, että paketointitaitosi ovat ensiluokkaista, kommentoi eräs videon nähnyt.

Paketoit jopa banaanit hedelmäkulhossa! Tuo, jos mikä on sitoutumista kepposeen, kommentoi toinen.

Lähde: Kennedy News/Reuters

Lue myös:

    Uusimmat