Harva on tajunnut kokeilla: Salainen ainesosa tekee pihvistä entistä mureamman

shutterstock_206031622
Yllättävällä raaka-aineella pihvistä saa paljon mureamman. Shutterstock

Toivoisitko, että valmistamasi pihvit olisivat edes aavistuksen verran mureampia? Hyvin yksinkertainen ainesosa voi tehdä toiveestasi totta.

Niinkin yksinkertaisella raaka-aineella, kuin sokerilla voi lihaan saada kaivattua mureutta. Jo aavistus tuttua makeuttajaa voi auttaa saamaan pihveihin toivotun tekstuurin.

Sokeri mureuttaa lihaa

Sokeri on luontainen mureuttaja, ja tästä syystä se tekee pihveistä entistä herkullisempia. Lihan voi maustaa sokerilla helposti esimerkiksi sokerisen mausteseoksen avulla.

Sekoita neljä osaa suolaa, kolme osaa ruskeaa sokeria, kaksi osaa paprikamaustetta ja yksi osa cayennepippuria. Ei kannata ihmetellä sitä, että mausteseoksen reseptissä sokeria on muihin raaka-aineisiin nähden paljon, sillä sokeri takaa myös sen, että pihviin syntyy paistamisen jälkeen kaunis, karamellisoitunut pinta.

Lähde: Epicurious

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat