Herkullinen lopputulos! Yllättävä ainesosa tekee munakokkelistasi entistäkin maukkaamman
Vaihtelua munakokkeliin saat lisäämällä munien joukkoon muutaman tipallisen voimakasta maustekastiketta.
Luulitko jo kokeilleesi kaikki mahdolliset vinkit, joita munakokkelin valmistukseen liittyy? On kuitenkin olemassa yksi hieman erikoisempi ainesosa, jota et taatusti ole vielä kokeillut lisätä munakokkelisi joukkoon. Ja tämä ainesosa on Worcesterkastike.
Tätä voimakasta, anjovista tai sardellia sisältävää kastiketta käytetään tyypillisesti liharuokien maustamiseen ja Bloody Mary -juomasekoitukseen, mutta mikään ei estä lisäämästä sitä myös kananmunien joukkoon.
OTA KÄYTTÖÖN MYÖS TÄMÄ NIKSI: Ilmavaa munakokkelia joka kerta – tällä yllättävällä kikalla onnistut
Suolaa ei tarvitse lisätä joukkoon lainkaan
Popsugar-sivustolle niksistä kirjoittaneen Erin Cullumin mukaan yhdistelmä on mielenkiintoinen – mutta vain ja ainoastaan hyvällä tavalla. Cullum suosittelee lisäämään Worcesterkastiketta 1/4 teelusikallista kahta munaa kohden, ja sekoittamaan ainesosat huolellisesti ennen valmistusta.
Worcesterkastike on jo itsessään suolaista, joten sinun ei tarvitse lisätä joukkoon suolaa. Tätä vinkkiä kannattaa kokeilla rohkesti, sillä suolaisuuden lisäksi kastike antaa munakokkeliin hieman savuisuutta ja umamimaista makua.
Voi olla, että munakokkelista saattaa tämän vinkin ansiosta tulla lempiruokalajisi.
Lähde: Popsugar
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka