Harrin bataattikeitossa yllättävä ainesosa: "Se tuo huikean pikantin lisän"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen bataatti-chili-suklaakeitto 0:59 Näin valmistuu Harri Syrjäsen bataatti-chili-suklaakeitto
Videolla Harri Syrjänen näyttää bataatti-chili-suklaakeiton helpot valmistusvaiheet.

Testaa Harri Syrjäsen jännittävä keitto-ohje, jossa bataatti-chilikeitto saa "pikantin lisän" suklaasta.

Kokkisodan kaikki kaudet näet mtv-palvelusta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta mtv-palvelusta!

MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten maukkaan savulohipastan.

Alkuvuonna 2022 tv-kokki on jakanut pastavinkkien sijaan keittoreseptejä. Ukrainan kriisi sai kuitenkin palaamaan takaisin lohtupastan pariin, ja Syrjänen loihti omanlaisensa pastaversion Kievin kanasta. Pastateemalla jatkettiin myös lihapullapastan kohdalla.

Nyt Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on julkaissut jälleen yhden soppaohjeen. Chilisessä bataattikeitossa on yksi erikoisempi ainesosa: suklaa.

– Älkää antako ton suklaan hämätä, se tuo huikean pikantin lisän, kokki vakuuttaa ja jatkaa, että keitto on suhteellisen paksua, mutta sen kuuluukin olla.

Keittoa testanneet Syrjäsen someseuraajat kehuvat kommenteissa soppaa muun muassa "tajunnanräjäyttävän hyväksi" ja "mielenkiintoiseksi komboksi". Yllä olevalla videolla Syrjänen näyttää tuttuun tyyliinsä keiton valmistusmisprosessin.

ainesosat
Näistä ainesosista valmistuu Harri Syrjäsen bataatti-chili-suklaakeitto.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.