Keittiömestari jakaa vinkin hauskaan ja yllättävään joulupuuroon.
Turkulainen keittiömestari Jesse Söderlund on joulukuun ajan jakanut reseptivinkkejä sosiaalisen median Paras kokkikoulu -joulukalenterissaan.
– Minulta kysytään usein reseptejä, joten ajattelin, että tämä olisi hyvä tapa jakaa niitä. Haluan, että mahdollisimman moni saisi näiden avulla kokea onnistumisen iloa kotikeittiössään, Söderlund kertoo.
Lue myös: Valtteri tekee riisipuuron tavalla, jota moni ei ole hoksannut: "Älyttömän hyvä"
Vispipuuroa glögistä
Joulukalenterissa on vinkattu ohjeet muun muassa pipariloheen ja jopa joulutorttuburgeriin. Joulua edeltävänä viikonloppuna kalenterista paljastui sen sijaan yllättävä vispipuuro.
– Tämän reseptin ideana on ollut valmistaa joulun paras puuro – sen ei tarvitse olla välttämättä aina lämmin riisipuuro, vaan se voi olla glögin makuinen vispis! Glögi sopii loistavasti vispipuuroon, ja tämä puuro maistuu myös lapsille.
