Elämäsi paras kanasalaatti! Yllättävä ainesosa tekee siitä ylivoimaisen: "Voit helposti ottaa käyttöön"

2:08 Lyonin kana – näin valmistuu ylistetty kanaruoka

Mikä on täydellisen kanasalaatin salaisuus? The Kitchn -ruokasivusto uskoo löytäneensä tähän vastauksen.

Videolla: Joko testasit supersuositun Lyonin kanan?

The Kitchn -ruokasivuston Recipe Showdown -juttusarjassa vertaillaan ja testataan eri lähteiden ja tekijöiden reseptejä tietystä ruokalajista. Juttusarjassa otettiin taannoin käsittelyyn tunnettujen kokkien ja ruokavaikuttajien kanasalaattireseptit. 

Reseptivertailun voittajaksi selviytyi Pioneer Woman -ruokablogin Ree Drummondin kanasalaatti, joka erottautui joukosta erityisesti yhden yllättävän raaka-aineensa ansiosta.  

– Kastikkeen raaka-aineet hurmasivat meidät – erityisesti yksi niistä, kirjoittaa ruokatoimittaja Meghan Splawn.

Sokeria salaattiin? Kyllä!

Pioneer Woman -blogin kanasalaatti sisältää perinteikkäitä raaka-aineita, kuten selleriä, viinirypäleitä ja rouhittua mantelia. Kyseisen salaatin ainesosien yllättäjä on kuitenkin tumma sokeri. 

– Kun reseptissä vaadittiin ruokalusikallista tummaa sokeria, se toden totta nostatti kulmakarvoja. Mutta kuten ruokatoimittajallemme selvisi, pieni ripaus makeutta oli kaikki, mitä perinteinen kanasalaatti todella tarvitsee.

Kanasalaatin kastikkeeseen tarvitaan myös jogurttia ja majoneesia, jotka tasapainottavat makeutta. Reseptiä ei kuitenkaan ole pakko noudattaa orjallisesti, sivustolla muistutetaan.

– Voit helposti ottaa käyttöön tämän salaisen ainesosan lempikanasalaattiisi. Lisää vain ruokalusikallinen tummaa sokeria per 2,5 desilitraa salaatinkastiketta, niin saat elämäsi parhaan kanasalaatin.

Lähde: The Kitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja