Haluatko makkarasta parasta mahdollista? Tee näin ennen paistoa: "Kuulostaa oudolta, mutta toimii"

0:55 Näin grillaat makkaran oikein

Kokin vinkki nostaa makkaroiden valmistuksen aivan uuteen ulottovuuteen. 

Brittikokki Jim Thomlinsonin mukaan herkulliset ja suussa sulavat makkarat syntyvät paistamalla. Tämä on taatusti totta, mutta ennen pannuun lisäämistä kokki suosittelee pyörittelemään makkarat majoneesissa – mieluiten Hellmann's merkkisessä sellaisessa. 

Majoneesi viimeistelee makuelämyksen

Thomlinsonin mukaan kikka perustuu siihen, että majoneesi korostaa makkaroiden omaa makua. 

– Tämä lukitsee maun ja viimeistelee makkarat ainutlaatuisen kermaisella maulla ja rakenteella. Kuulostaa oudolta, mutta toimii ja maistuu herkulliselta, Thomlinson kertoi The Sun -sivustolle.

Jos haluat kaikki maut talteen, kokin mukaan makkarat kannattaa jättää viiltelemättä ja lisätä pannuun ilman teräviä veitsen pistoja.

Ennen tarjoilua Thomlinson kannustaa vielä valelemaan makkarat pannuun irronneella nesteellä. Näin helposti astetta herkullisempi makkaraelämys on valmis nautittavaksi! 

Artikkeli on uusinta vuodelta 2018.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja