Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tee makkaroille aina näin ennen paistamista – maku paranee entisestään: "Kuulostaa oudolta, mutta toimii"

Kokin erikoinen kikka saattaa muuttaa tapasi valmistaa makkaroita.
Kokin erikoinen kikka saattaa muuttaa tapasi valmistaa makkaroita.Shutterstock
Julkaistu 09.12.2018 14:02

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Kokin vinkki nostaa makkaroiden valmistuksen aivan uuteen ulottovuuteen. 

Videolla kokki Mika Roiti näyttää mallia, kuinka makkarat kannattaa oikein paistaa. 

Brittikokki Jim Thomlinsonin mukaan herkulliset ja suussa sulavat makkarat syntyvät paistamalla. Tämä taatusti totta, mutta ennen pannuun lisäämistä kokki suosittelee pyörittelemään makkarat majoneesissa – mieluiten Hellmann's merkkisessä sellaisessa. 

Majoneesi viimeistelee makuelämyksen

Thomlinsonin mukaan majoneesikikka perustuu siihen, että majoneesi korostaa makkaroiden omaa makua. 

– Tämä lukitsee maun ja viimeistelee makkarat ainutlaatuisen kermaisella maulla ja rakenteella. Kuulostaa oudolta, mutta toimii ja maistuu herkulliselta, Thomlinson kertoo The Sun -sivustolle.

LUE MYÖS: Yhdysvaltalaisen luksushotellin asiakkaille tarjoiltiin Sinistä Lenkkiä – "makkarat katosivat nopeasti vieraiden suihin"

Jos haluat kaikki maut talteen, kokin mukaan makkarat kannattaa jättää viiltelemättä ja lisätä pannuun ilman teräviä veitsen pistoja.

Ennen tarjoilua Thomlinson kannustaa vielä valelemaan makkarat pannuun irronneella nesteellä. Näin helposti astetta herkullisempi makkaraelämys on valmis nautittavaksi! 

Lähde: TheSun 

Lisää aiheesta:

Haluatko makkarasta parasta mahdollista? Tee näin ennen paistoa: "Kuulostaa oudolta, mutta toimii"Ruokatoimittaja testasi: Näin saat halvoista pakasteranskalaisista järjettömän hyviä todella helpostiJoko testasit ylistettyä ainesosaa? Kokit hehkuttavat: Tekee salaatista tai pastasta hetkessä parempaaYksi yllättävä ainesosa tekee lihasta huomattavasti parempaa – kokki ei ollut uskoa, kunnes testasi itse: "Se on totta"Paulin nerokasta keittoa ylistetään: "Saattaa vaikuttaa tylsältä, mutta usko meitä..."Kokki paljastaa yllättävän ainesosan, joka tekee lihasta huomattavasti parempaa: "Sinunkin kannattaa kokeilla sitä"
RuoanlaittoMakkaraMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • ma17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • 16.10.08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa

  • 10.10.08:38
    Ruoka

    "Ihmejauhot" korvaavat korppujauhot – oletko testannut?

  • 6.10.07:47
    Keittiö

    Mikrojen käyttöohjeissa on omituinen yksityiskohta

  • 29.9.17:17
    Ruoka

    Jauhelihakastikkeeseen kannattaa lisätä yllättävä ainesosa: "Vau!"