Finavia vinkkaa: Näin syöt alle kympillä Helsinki-Vantaan lentokentällä
Finavia julkaisi nettisivuillaan vinkkejä, miten Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi syödä edullisesti alle kympillä.
– Lentomatkustaminen aiheuttaa omanlaiset haasteensa. Yksi näistä on itsensä ruokkiminen niin, että pysytään kiinni tietyssä budjetissa, Finavian englanninkielisessä vinkkiartikkelissa todetaan.
Finavian mukaan ei voi kiistää, että lentokentällä voi olla hankaa löytää edullista ruokaa ennen lennolle lähtöä. Vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa jopa hintavalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Tässä Finavian vinkit lentokentällä syömiseen alle kympillä:
Alepa
Jos haluat syödä mahan täyteen tuhlaamatta liikaa. Finavian mukaan Alepasta saa koostettua kevyn aterian alle kympillä. Ostoskoriin voi napata esimerkiksi kinkku-juusto-sandwichin (3,95€), Valion jogurtin (0,5-, pullon Bonaquan vettä sekä patukan Helsingin suklaatehtaan luomusuklaata.
Moi! Helsinki
Täältä saat lämpimiä toasteja hintaan 7,9 euroa ja voit ottaa kylkeen esimerkiksi kahden euron kokiksen.
Ulappa
Ravintolassa on valikoima ruis- ja patonkisandwicheja, focacciaa ja panineja hintaan 8,5 €. Salaatti maksaa vain hieman yli kympin, 10,3 €.
The Oak Barrel
Matkailijoiden suosimasta baarista saa myös ruokaa! Kokeile lihapiirakkaa (4,9€), vetyä (6,9€) tai vaikka hodaria (4,5€)
Katso loput vaihtoehdot Finavian sivuilta.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti