Gordon Ramsay paljastaa ainoan paikan, jossa ei ikinä söisi – mutta sinä olet luultavasti murkinoinut

gordon ramsay
Shutterstock

Harva väittää lentokoneruoan olevan hyvää – ei myöskään televisiosta tuttu pahasuinen kokki.

Kovasanaisesta palautteestaan tunnettu Gordon Ramsay kertoo Refinery29-sivuston haastattelussa, ettei hänelle kannata tarjota lentokoneruokaa.

– Minua ei piru vie saa syömään lentokoneessa, tyylilleen uskollinen Ramsay sanoo.

– Työskentelin kymmenen vuotta lentoyhtiöissä, joten tiedän, missä niiden ruoka on ollut, minne se menee ja kuinka kauan on kestänyt ennen kuin se tuodaan lennolle.

Ramsay itse kertoo syövänsä ennen lentoa italialaisessa ravintolassa.

– Olen tyytyväinen, kun saan mukavan valikoiman italialaisia lihoja, pienen lasillisen punaviiniä ja viipaloituja omenoita tai päärynöitä parmesaanijuuston kanssa.

Ei tosiaan kuulosta vakuumin alle pakatulta lentokoneruoalta.

Miten sitten toimia, kun nälkä iskee kesken lennon? Ilmeisesti ei auta kuin kärvistellä, ostaa lentohenkilökunnan rullaamista kärryistä välipalaa tai unohtaa Ramsayn opit.

Lähde: Refinery29

***

Jos sinulle maistuu Ramsayn tapaan italialainen ruoka, eritoten pizza, testaa seuraavia vinkkejä. Alla olevalla videolla ohjeet pakastepizzojen tuunaamiseen.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.