Haluaisitko säästää ruokakuluissa? Myös pikkurahalla on mahdollista syödä ravitsevasti. Tässä kolme hyvää arkiruokareseptiä penninvenyttäjälle.
Ruokamenoissa voi säästää jo pienillä valinnoilla. Martat kertoivat aiemmin kotitalouksilta kuluvan ruokaan ja juomaan keskimäärin vajaa 400 euroa kuukaudessa. Nyt tämä summa lienee noussut entisestään, sillä elintarvikkeiden hinta on kallistunut viimeisen vuoden aikana tuntuvasti.
Suunnitelmallisuus on avainsana edullisessa ruoanlaitossa ja itse tehty ruoka on yleensä edullisempaa kuin valmiina ostettu.
Lue myös: Viiden euron buffet löi ällikällä! Testasimme yhden Helsingin halvimmista lounaista: Tällaista ruoka on
Säästöä ruokalaskuun saa myös suosimalla sesongin raaka-aineita. Loppukesästä ei kannata unohtaa satokauden antimia. Talvella huokeaa sapuskaa saa loihdittua esimerkiksi kotimaisista juureksista.