Halpa vs. kallis: Makumatkalla -sarjassa matkattiin Koskenkorvalle ja maisteltiin muun muassa vanhan emännän tekemää pohjalaista pannukakkua.
Halpa vs. kallis -sarjan kesäisellä Makumatkalla-erikoiskaudella reissataan perinneherkkujen perässä! Sarjasta tutut maistelijat Fanni ja Petra perehtyvät tällä kertaa läntisen Suomen monipuolisiin antimiin.
Halpa vs. kallis: Makumatkalla -sarjan näet Huomenta Suomessa ja MTV Katsomossa |
Oletko maistanut kropsua?
Makumatkan kolmannessa jaksossa matka jatkui Koskenkorvan kylään, jossa päästiin tutustumaan kunnon pohjalaiseen pannukakkuun, kropsuun.
Koskenkorvan Trahteerin vanha emäntä Päivi Koskenkorva näytti, miten tämä suussa sulava pannari oikein valmistetaan.
– Tehdään perunakropsua, Kun aamulla keitetään perunat ja tömpätään, niin koko päivä sitä voidaan imellyttää jauhoissa, Päivi Koskenkorva opasti.