Lentoyhtiöltä uusi aluevaltaus: Nyt voit nauttia lentokoneruokaa muuallakin kuin yläilmoissa – houkuttaako?
Hyviä uutisia kaikille lentokoneruokaa himoitseville! Nyt voit nauttia näistä harvoin saaduista herkuista myös maankamaralla.
Lentokoneruoka on aihe, joka herättää matkustajissa lähes aina "ei niin mukavia" -mielikuvia. Vaikka pähkinäpusseja, kolmioleipiä ja folioon käärityt aterioita ei välttämättä voikaan kutsua kulinaristiseksi riemuvoitoksi, yhdysvaltalainen lentoyhtiö on keksinyt keinon, jonka avulla voit nauttia näistä herkuista muulloinkin kuin lentomatkoilla.
Lentokoneruokaa niin kotona kuin ravintolassa
The Daily Meal -sivusto uutisoi United Airlinesin julkaisseen yli 40 reseptiä sisältävän keittokirjan, joka sisältää lentoyhtiön omien kokkien kehittelemiä reseptejä.
Ja vastaukseksi miettimääsi kysymykseen: kyllä, lentokoneruoka voi myös olla todella herkullista. Kirja sisältää reseptejä, kuten keittoja, eikä kylmiä leipiä tai pähkinöitä ole mainittu sanallakaan.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Kaikille lentokoneruokaa rakastaville on luvassa lisää hyviä uutisia! AirAsia on nimittäin kertonut lanseeraavansa uuden ravintolaketjun, joka tarjoilee monia lentomatkoilta tuttuja ruokia. Vielä ei kuitenkaan ole tiedossa, milloin ja mihin lentoyhtiö ravintolansa ovet oikein avaa.
Nähtäväksi jää, kuinka suosituksi keittokirja ja ravintolakokeilu loppupeleissä oikein muodostuvat.
Lähde: TheDailyMeal, Travel+Leisure
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa