Lentoyhtiöltä uusi aluevaltaus: Nyt voit nauttia lentokoneruokaa muuallakin kuin yläilmoissa – houkuttaako?

Kuinka lentokoneruoka valmistuu?
Oletko koskaan miettinyt, miten lentokoneruoka oikein valmistetaan? Katso vastaus videolta.

Hyviä uutisia kaikille lentokoneruokaa himoitseville! Nyt voit nauttia näistä harvoin saaduista herkuista myös maankamaralla. 

Lentokoneruoka on aihe, joka herättää matkustajissa lähes aina "ei niin mukavia" -mielikuvia. Vaikka pähkinäpusseja, kolmioleipiä ja folioon käärityt aterioita ei välttämättä voikaan kutsua kulinaristiseksi riemuvoitoksi, yhdysvaltalainen lentoyhtiö on keksinyt keinon, jonka avulla voit nauttia näistä herkuista muulloinkin kuin lentomatkoilla.

Lentokoneruokaa niin kotona kuin ravintolassa

The Daily Meal -sivusto uutisoi United Airlinesin julkaisseen yli 40 reseptiä sisältävän keittokirjan, joka sisältää lentoyhtiön omien kokkien kehittelemiä reseptejä.

Ja vastaukseksi miettimääsi kysymykseen: kyllä, lentokoneruoka voi myös olla todella herkullista. Kirja sisältää reseptejä, kuten keittoja, eikä kylmiä leipiä tai pähkinöitä ole mainittu sanallakaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kaikille lentokoneruokaa rakastaville on luvassa lisää hyviä uutisia! AirAsia on nimittäin kertonut lanseeraavansa uuden ravintolaketjun, joka tarjoilee monia lentomatkoilta tuttuja ruokia. Vielä ei kuitenkaan ole tiedossa, milloin ja mihin lentoyhtiö ravintolansa ovet oikein avaa.

Nähtäväksi jää, kuinka suosituksi keittokirja ja ravintolakokeilu loppupeleissä oikein muodostuvat.  

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja