Elämäsi paras caesarsalaatti! Testaa kolme helppoa salaattiohjetta

Testissä valmiit kana-caesarsalaatit – selvä suosikki löytyi, mutta yllättäviltä paljastuksilta ei vältytty: ”Voisi olla ihan samasta salaatista” 6:23 Testissä valmiit kana-caesarsalaatit – selvä suosikki löytyi, mutta yllättäviltä paljastuksilta ei vältytty: ”Voisi olla ihan samasta salaatista”
KATSO MYÖS VIDEO: Testissä valmiit kana-caesarsalaatit – selvä suosikki löytyi, mutta yllätyksiltä ei vältytty.

Nämä ruokaisat salaatit valmistat helposti vaikka lounaaksi.

Lounasravintoloiden runsaat salaattibuffetit ovat suomalaisten suosiossa. Ruokaisa salaatti on parhaimmillaan terveellinen valinta ja pitää hyvin nälkää.

Herkullisia ja ravitsevia salaatteja on helppo tehdä myös itse lounasevääksi. Kokeile MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen suosittuja salaattiohjeita.

Klassinen caesarsalaatti ei petä

Näin valmistuu Harri Syrjäsen caesarsalaatti 0:53
Kurkkaa videolta, miten Harri Syrjäsen caesarsalaatti valmistuu.

Caesarsalaatti on klassikko, joka ei sen kummempia esittelyjä kaipaa. Suomalaisten takuuvarma suosikki on kana-caesarsalaatti, mutta proteiiniksi voi valita myös jotain muuta.

Erinomaisen caesarsalaatin ohjeen on vinkannut MTV3:n ruokaohjelmistakin tuttu kokki Harri Syrjänen.

– Tässä resepti sun elämäsi parhaaseen caesarsalaattiin. Yksinkertaiset raaka-aineet, helppo valmistaa ja makua paljon. Toimii sellaisenaan tai päälle voi grillaa esimerkiksi pihvin, broiskua tai jotain fisua, kokki ylisti viime vuonna ohjettaan Instagram-julkaisussaan.

Nappaa suosikkisalaatin ohje: Harri Syrjäsen caesarsalaatti

Pastasalaatti Kapen tapaan

Keittiömestari Kari Aihinen on vinkannut MTV:n Kaappaus keittiössä -ohjelmassa toinen toistaan herkullisempia arkiruokaohjeita. Yksi Kapen aikaisemmilla kausilla neuvomista maistuvista arkiruoista on helppoakin helpompi pastasalaatti.

Paahdetuista vihanneksista, pastasta ja fetajuustosta valmistuva ruoka hurmaa taatusti! 

Helppoakin helpompi kanasalaatti

Hellapoliisina tunnetun Kati Jakosen helppoon kanasalaattiin hyödynnetään näppärää oikaisukeinoa:

– Joskus tekee mieli kevyempää syötävää, tai ruoanlaittoon ei ole paljon aikaa. Kaupan valmisruokatiskiltä ostettu grillattu broileri sopii tähän erinomaisesti, Kati vinkkaa.

Valmiiksi kypsennetystä grillibroilerista saat siis kätevän pohjan kanasalaatille. Täydennä ruokaisaa salaattia fetajuustolla ja pikana valmistuvalla kastikkeella.

Nappaa ohje: Helppo kanasalaatti

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.