Helppo kanasalaatti
Julkaistu
Kanasalaatti on ihanan ruokaisa salaatti, joka maistuu illanistujaisissa ja arkenakin.
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 1 jääsalaatti
- 40 g rucolaa
- 200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
- ½ kurkku
- 1 punainen paprika
- 1 ruukku korianteria
- 1 grillibroileria
- 200 g fetajuustoa
Lisäksi
- ½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 ruukku persiljaa
- ripaus suolaa
Valmistusohje
- Revi jääsalaatti ja sekoita rucolan kanssa kulhossa.
- Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit. Paloittele kurkku ja paprika ja hienonna korianteri. Sekoita ainekset muiden ainesten joukkoon.
- Poista grillibroilerista luut ja nahka ja revi kana salaattiainesten joukkoon sopiviksi suupaloiksi.Paloittele joukkoon fetajuusto.
- Valmista yrttiöljy: Laita rypsi- tai oliiviöljy kulhoon ja laita joukkoon persilja ja ripaus suolaa. Jauha tasaiseksi ja kaada salaatin joukkoon.
- Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa