1:44

David halusi kiittää sairaalan henkilökuntaa ja päätyi ostamaan 5000 patonkia: "Tämä on vähintä, mitä voimme tehdä"

Kaliforniassa hoitohenkilökunta sai nestemäiset kiitokset – viinitilat innostuivat kiittämään koronaa vastaan taistelevia hoitajia valtavalla viinilastilla

Syöpää sairastanut David oli niin kiitollinen koronaa vastaan kamppaileville lääkäreille ja hoitajille, että päätti kiittää heitä jättilastilla herkkuleipiä.

Videolla: Kaliforniassa hoitohenkilökunta sai nestemäiset kiitokset – viinitilat innostuivat kiittämään koronaa vastaan taistelevia hoitajia valtavalla viinilastilla

Ohiolaismies oli terveydenhuoltohenkilökunnalle niin kiitollinen, että päätti palkita heidät ruokalähetyksellä. Amerikkalainen David Coury perheineen tilasi ja myös auttoi valmistamaan 5000 Subway-patonkia ja lounaspakkausta, kertoo CNN.

– Tämä on vähintä, mitä voimme tehdä terveydenhuollon työntekijöille, joiden varassa olemme, David kuvailee.

Syöpäsairaus osui koronapandemian aikaan

David on sairastanut syöpää ja kiitteleekin lääkäreiden pelastaneen henkensä: syöpä leikattiin hänen kielestään onnistuneesti. Davidin sairaalassaolo kuitenkin sattui juuri koronakaranteenitoimenpiteiden aikaan.

– Sinä päivänä, kun olin siellä (sairaalassa), olimme niin sanotusti pelon lakipisteessä, sen tuntemattoman edessä, mitä tapahtuisi, David kuvailee.

– Katsoin ympärilleni ja oli uskomatonta nähdä kaikki nämä ihmiset hoitamassa töitään, varovaisesti, he hoitivat kaikkia, myös minua. Se kosketti.

Valmisti leipiä 12 tuntia

Davidin lanko on Ohiossa yhteensä viiden Subway-ravintolan franchise-yrittäjä, ja David päättikin ostaa ja kuskata sairaalaan 5000 patonkia ja lisäksi lounasrasioita. Leipien tekeminen vei 12 tuntia; tekemisessä auttoivat sekä Davidin perhe että ravintolan muutama työntekijä.

Kiitoksia jaettin myös kiitoskyltein. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

David perheineen toimitti leivät sairaalaan kiitollisille työntekijöille. Mukanaan he kantoivat kylttejä, joissa kiitettiin jokaista työntekijää. David kehuu terveysalan työntekijöitä uskomattomiksi.

– Vaikka minulla ei olisi ollut syöpää, olisin silti tehnyt samoin, David toteaa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja