Brittiravintola kyllästyi vegaaniasiakkaisiin ja vaihtoi ruokalistansa vain sekasyöjille sopivaksi: "Jos haluatte vegaanista ruokaa..."

1:25 Hellapoliisin maukas ja helppo tempecurry
KATSO MYÖS VIDEO: Näin teet maukkaan tempecurryn kotona.

Brittiravintola päätti lopettaa vegaanisen ruoan tarjoilemisen, koska kyllästyi omahyväisiin asiakkaisiin.

Brittiravintolan päätös lopettaa vegaanisen ruoan tarjoilu on noussut kansainvälisiin uutisotsikoihin. Uutissivusto Foxin mukaan Isle of Wightissa sijaitsevan The Kitchen at London House -ravintolan omistajat yksinkertaisesti kyllästyivät vegaaniasiakkaisiin, jotka "antoivat ymmärtää olevansa muita ihmisiä parempia".

– Julkaisimme uuden ruokalistamme Facebookissa ja minuuteissa useampi ihminen kritisoi sitä, että emme ota huomioon vegaaneja. Pahoittelin kohteliaasti ja ammattimaisesti sitä, että emme valitettavasti tarjoile vegaanista ruokaa, ravintoloitsija kertoo Facebookissa.

Ravintoloitsijat kyllästyivät ylimielisyyteen

Jos kyse olisi ollut erikoisruokavaliosta allergian takia, tämä olisi ravintoloitsijan mukaan varmasti ollut kyselijöitä tyydyttävä vastaus. Sen sijaan ravintolalle sateli vihaista palautetta.

– Jotkut ilkeät ihmiset kuvittelevat, että on heidän oikeutensa arvostella päätöstämme. Kuvitteletteko tosiaan, että tällainen kiusaaminen saa ihmisen pyörtämään päätöksensä? EI, ei se saa, ravintolan omistajat kirjoittavat Facebookissa.

Omistajien mukaan ravintolan vegaaniruokatarjonta on aiemmin ollut melko laaja ja listalla on ollut kaikkea aina vegaanisesta iltapäiväteesetistä vegaaniseen pekoniin.

– Me lopetimme tämän. Miksi? Koska kyllästyimme ylimieliseen, "olemme parempia kuin te” -asenteeseen, omistajat perustelevat.

"Jos haluatte vegaanista ruokaa, menkää vegaaniseen ravintolaan"

Omistajat kritisoivat osaa vegaaniasiakkaista myös siitä, että he odottavat ravintolan mukautuvan heidän toiveisiinsa ja lisäävät, että eivät itse ikinä odottaisi saavansa pihviä vegaaniravintolassa. 

– Jos haluatte vegaanista ruokaa, menkää vegaaniseen ravintolaan. Olette itse valinneet elämäntyylinne. Teidän valintanne ei sovi meidän tyyliimme kokata. Kunnioitamme valintaanne, ja odotamme teidän kunnioittavan myös meidän valintaamme.

Ravintola haluaa tähdentää, että heidän kritiikkinsä ei toki koske kaikkia vegaaneja, vaan pieni vähemmistö on valitettavasti pilannut maineen kaikilta.

– Olemme erittäin intohimoisia ihmisiä, jotka tekevät kovasti töitä päivittäin tarjotaksemme hyvää, rehellistä ja laadukasta ruokaa. Me emme ansaitse tällaisia solvauksia.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja