Ravintolavaraus ei tarkoita pelkkiä illallistreffejä, vaan kyse on sitoutumisesta, muistuttaa Michelin-kokki Tom Kerridge. Tunnettu huippukokki avautui aiheesta Instagram-tilillään ja päivityksestä tuli hitti, kertoo muun muassa Fox News.
Lontoolaisen Kerridge’s Bar & Grill -ravintolan keittiöpäällikkö Tom Kerridge vuodatti ajatuksia herättävän kirjoituksen Instagram-tililleen sen jälkeen, kun ravintolan lauantai-ilta meni pahasti penkin alle. Jopa 27 ihmistä nimittäin päätti jättää tulematta ravintolaan, vaikka oli tehnyt varauksen. Asiakkaat eivät peruneet ravintolavaraustaan, vaan jättivät yksinkertaisesti tulematta.
Keittiöpäällikkö Kerridgen mukaan tilanne on katastrofaalinen ravintolayritykselle, jolla menee jo muutenkin hieman huonosti koronaviruspandemian seurauksena.
– Tämä kirjoitus on niille 27 ihmiselle, jolla oli varaus lauantaille Kerridge’s Bar & Grill -ravintolaan, mutta eivät ilmestyneet paikalle. Tämä ala, kuten moni muukin, on romahduksen partaalla. Käytöksenne on häpeällistä, lyhytnäköistä ja kerrassaan hyödytöntä, Tom aloittaa kirjoituksensa Instagramissa.
Jos päivitys ei näy, katso se täältä.
Tomin mukaan nämä peruuttamattomat varaukset vain lisäävät ongelmia, joita on jo tällä hetkellä ihan tarpeeksi. Samalla riskeerataan myös monen ihmisen työpaikka.-
– Me työllistämme henkilökuntaa sen perusteella kuinka paljon varauksia on tehty. Kun te jätätte tulematta paikan päälle, se maksaa meille, mikä taas pakottaa erittäin epämiellyttäviin ja vaikeisiin päätöksiin henkilöstömäärästä.
