Arvaatko, mikä on Joe Bidenin lempiruoka? Ei voi elää päivääkää ilman: "Luulette, että vitsailen, mutta en"

1:23 Faktoja vaniljajäätelöstä – ovatko mustat pilkut jäätelössä oikeasti hyvä vai huono juttu?

Joe Bidenin lempiruoka löytyy pakastealtaasta.

Videolla: Tiesitkö näitä faktoja vaniljajäätelöstä?

Yhdysvaltain presidentti, demokraattien Joe Biden, vannoi virkavalansa keskiviikkona kello 19 Suomen aikaa. Voit katsoa kaiken virkaanastujaisten etenemisestä täältä. Ota seurantaan myös MTV Uutisten Bidenin Yhdysvallat -aihetunniste.

MTV Uutisissa kerrottiin aiemmin, millainen on uuden presidentin "Pedoksi" nimetty virka-auto. Kovana automiehenä tunnetulla Bidenilla on kuitenkin myös toinen mieltymys, joka ei ole jäänyt ihmisiltä huomaamatta. Bidenin lempiruoka ja intohimo on nimittäin jäätelö. 

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

"Nimeni on Joe Biden ja rakastan jäätelöä"

On sanottu, että Biden ei pysty elämään päivääkään ilman jäätelöä. Vuonna 2016 työskennellessään varapresidenttinä Biden piti puheen lempijäätelöfirmansa pääkonttorilla.

– Nimeni on Joe Biden ja rakastan jäätelöä. Luulette kaikki, että vitsailen, mutta en. Syön enemmän jäätelöä kuin kolme ihmistä yhteensä ja kaiken kerralla, Biden totesi Jeni's Splendid Ice Cream jäätelötehtaalla tuolloin.

Kyseinen jäätelötehdas tiedotti keskiviikkona tuovansa markkinoille virallisen Valkoisen talon jäätelön, jossa maistuu vanilja ja suklaa.

Biden vannoi jäätelörakkauttaan jo vuonna 2010, jolloin hän paljasti, ettei hän juo eikä polta, mutta syö paljon rakastamaansa jäätelöä. Tuoreesta presidentistä onkin olemassa kymmeniä ellei satoja otoksia eri tilanteissa syömässä jäätelöä.

Jäätelön lisäksi Biden pitää tiettävästi pastasta tomaattikastikkeella. Tämän tiedon paljasti itse Barack Obama viime syksyisessä haastattelussa. Biden toimi varapresidenttinä Barack Obaman kaudella.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Väistynyt presidentti Donald Trump tunnettiin puolestaan suurena pikaruoan ystävänä ja hän jopa ylisti ranskanperunoita ”täydellisten hiustensa salaisuudeksi”. Myös suklaakakku tiettävästi on Trumpin mieleen.

Lähteet: Eatthis, Eonline

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja